Ismerd meg a Cosmo legújabb bloggerét!

Forrás: SütiBlog | 2019 február 21.

Mindig nagyon nehéz magamról írni és beszélni! Ám mivel ez egy induló blog, amit talán olyanok is olvasnak majd, akik még nem ismernek engem vagy a munkásságom, szeretnék mesélni magamról picit.

Fotó: Török-Bognár Reni

Nos, egyszerű, dunaújvárosi lány vagyok, aki az érettségi után gondolt egy nagyot és nagyvárosba költözött. Először Sydney-be (erről talán majd később), majd Budapestre. Mivel a gasztronómia világéletemben vonzott, Vendéglátóipari Főiskolára jelentkeztem, aminek a végére – néhány éttermi és szállodai munka után – egy cukrászdába csöppentem, ahonnan szinte egyenes út vezetett ahhoz, hogy a saját elképzeléseim alapján megvalósítsam az Egy csipet tortát.

Fotó: Török-Bognár Reni

Ez idestova négy éve történt, azóta pedig a mindennapjaim torták és sütemények körül forognak és azon dolgozom, hogy a családi eseményeket, születésnapokat és esküvőket, különböző rendezvényeket – ha csak egy csipettel is, de szebbé tegyem. Természetesen nem vagyok egyedül, kicsi, de nagyon is erős csapattal próbáljuk a lehető legtöbbet kihozni magunkból és a lehetőségeinkből.

Fotó: Török-Bognár Reni

Tavaly pedig életem eddigi legnagyobb fájába vágtam a fejszém, ezzel megvalósítottam az egyik régóta dédelgetett álmom és megírtam első desszertes könyvem, a Hangulatfüggőt. Kompromisszumok nélkül, pontosan úgy, ahogy korábban elképzeltem-de erről is inkább később.

Fotó: Török-Bognár Reni

A kevés, ám annál értékesebb szabadidőmet a férjemmel és a vizslalányommal töltöm, ha tehetjük utazunk és kirándulunk, természetesen úgy alakítva, hogy egy-egy gasztrocélpontot mindig érintsünk.

Fotó: Török-Bognár Reni

A következő hetekben és hónapokban szeretnék betekintést engedni a cukrászvilággal kapcsolatos gondolataimba és élményeimbe, megosztok majd néhány egyszerűbb receptet, illetve próbálok hasznos tippeket adni sütifronton.

Ha kedvetek van, tartsatok velem!

Blogleírás

Horváth Alexandra, az Egy csipet torta cukrászának személyes blogja.

Legutóbbi hozzászólások