Itt a legújabb bulitrend, a strasszos szemöldök!

Te is szeretnéd egy kis extra csillogással indítani a parti szezont? Akkor jól figyelj, mert a Benefit Bling Brow szemöldök kristályokkal új szintre emelheted a lookodat!

Itt a legújabb bulitrend, a strasszos szemöldök!
galéria

Itt a legújabb bulitrend, a strasszos szemöldök!

Itt a legújabb bulitrend, a strasszos szemöldök!

Fotó megosztása:

Képzeld, az angol Benefit most olyan buli kellékkel rukkolt elő, ami garantáltan feldobja az év végi parti szezont! A brit beauty márka célja mindig is az volt, hogy tökéletes szemöldököt varázsoljanak a csajsziknak, és ennek érdekében nem csak szuper termékeket dobtak piacra, hanem létrehozták a Brow Barokat is. A Benefit szemöldök pultjaiban profi szakemberek várnak rád, akik az arcodhoz illően formázzák a kis félholdakat a szemed felett, utána pedig megmutatják, hogyan hozd ki belőle a legtöbbet egy kis make up segítségével.

Ezúttal viszont az angol márka nem csak a tökéletes formával akarja felhívni a figyelmet a szemöldöködre, hanem egy igazán ragyogó parti kiegészítőt is tervezett hozzájuk! A Benefit készletében többféle színű és méretű Swarovski kristályokat találsz, amiket a csomagban található mini csipesszel könnyedén fel tudsz helyezni. Képzeld, a gyönyörű árnyalatokban tündöklő kövecskék öntapadósak, így nem kell mellette ragasztóval bajlódnod! A díszítésnek pedig csak a fantáziád szabhat határt: rakd őket közvetlenül a szemöldöködre, vagy használd akár highlight-ként az íve alatt!

Te milyen színű strasszokkal dobnád fel a buli sminked?

Még több

Szépség