Csekkold a sztárok legdurvább Photoshop-bakijait!

Fogadjunk, hogy sokszor te is alig ismersz rá a kedvenc sztárjaidra, annyira átalakítják a külsejüket egy-egy fotózás kedvéért. Most összegyűjtöttük a legdurvább változtatásokat!

Csekkold a sztárok legdurvább Photoshop-bakijait!

1. Katy Perrynek hiába szuper az alakja, még rajta is találtak egy-két hibát a Rolling Stone magazin készítői. Ha jól megnézed, a hasát sokkal laposabbá tették, a dekoltázsát pedig egy kicsit feltuningolták.

katy-perry-fotó-baki-photoshop-magazin-cosmopolitan

2.  Oké, Lady Gagától már biztosan megszoktad, hogy legtöbbször alig lehet ráismerni, na de a Versace kampányfotóin tényleg elképesztően átalakult! Az énekesnő egyébként nagyon büszke karakteres vonásaira és nőies alakjára, ezen a képen viszont teljesen átalakították az arcát!

lady-gaga-magazin-címlap-photoshop-baki-cosmopolitan

3.  Beyoncé egyébként is egyre többször akasztja ki a rajongókat azzal, hogy időnként olyan képeket posztol magáról Instára, amiken átalakítja a külsejét néhány trükkös app segítségével. De a Harper’s Bazaar címlapjával még ezt is sikerült felülmúlnia, hiszen a fotózáson készült werkfotón jól látszódik, hogy a valóságban mennyivel vastagabb a combja.

beyoncé-photoshop-magazin-címlap-fotó-cosmopolitan

4.  Ugyan Jennifer Lawrence a Dior kampány alatt elárulta, hogy imádja a Photoshopot, de a Flare magazin címlapján még ő is kiakadt. Hiszen az eredeti fotókon is épp elég dögösen festett, ezért felesleges volt, hogy karakteresebbé tegyék az arcát és lefaragjanak a derekából.

jennifer-lawrenc-photoshop-magazin-címlap-baki-cosmopolitan

5.  Mariah Carey mindig is küzdött a súlyával, pedig a rajongók tisztában vannak az énekesnő külsejével, és épp így szeretik őt. A sztárjcsajszi viszont nem igazán tudja ezt elfogadni, ezért a tavalyi albumborítóján nádszálvékonnyá varázsoltatta magát!

mariah-carey-photoshop-baki-címlap-magazin-cosmopolitan

6.  Sajnos Sarah Jessica Parker arca tényleg nagyon megváltozott az utóbbi időben, de azért mégsem kellett volna ennyire durván átalakítani a Harper’s Bazaar címlapja kedvéért.

sarah-jessica-parker-photoshop-baki-címlap-magazin-cosmopolitan

7.  Kim Kardashian nemcsak a selfie-zésben van otthon, hanem a Photoshopban is. Ráadásul nemcsak ő tuningolja fel szívesen saját Instagram-képeit, hanem bizony a magazinok készítőit is arra bíztatja, hogy bátran alakítsák át a külsejét. Hát, a legfrissebb Vogue fotózásán tényleg alaposan lefaragtak a derekából és a combjából!

kim kardashian-photoshop-magazin-baki-címlap-cosmopolitan

Még több

Szépség