Itt az új őrület, az expressz orrplasztika

Azt gondoltad, a rengeteg sokkoló műtét után már nem jöhet több újdonság? Pedig képzeld, az orvosok most előrukkoltak egy meglepő módszerrel: a botoxos orrkorrekcióval!

Itt az új őrület, az expressz orrplasztika

Amerikában sorra bukkannak fel az újabb és újabb bizarr plasztikai műtétek, amik nem csak meglepőek, de ráadásul nagyon veszélyesek is. Emlékszel még a botoxos vádli kisebbítő műtétre? Ott például injekcióval akadályozzák meg az izmok működését, amik előbb-utóbb elgyengülnek, így a méretük is kisebb lesz. Ráadásul ez még nem minden, hiszen nemrég elterjedt egy vadiúj plasztikai trend, ami meglepő módszerrel kísérletezik: a melleket szilikon helyett sóoldattal töltik fel, a hatása pedig mindössze egyetlen napig tart.

Úgy tűnik most az expressz plasztika a legnépszerűbb trend, hiszen a napokban egy vadiúj őrület jelent meg, amit akár ebédidőben is el lehet végezni, és még hegek sem maradnak utána. A villám orrműtét során az orvos nem nyúl a csontokhoz, helyette botoxszal vagy más hasonló anyaggal tölti fel az adott területet. Így persze hatalmas változtatás nem érhető el (például az orr hossza nem változik meg), de más apróbb hibákat ki tudnak vele javítani, noha a hatás csak néhány hónapig látható. Bár ez eddig nem hangzik olyan durván, az eljárás tartogathat meglepő veszélyeket is, hiszen botox kezelést már nem csak orvosok végezhetnek.

expressz-orrplasztika-botox-plasztika-cosmopolitan

Ha te is változtatni szeretnél kicsit a vonásaidon, az ideiglenes orrplasztika helyett inkább kapd elő a barnító púdered, és vesd be Kim Kardashian arcformáló kontúr trükkjeit!

Még több

Szépség