Elárulta szépségtitkait a legfiatalabb Victoria’s Secret modell

Hogy kerül egy kisvárosi lány a legnagyobb márkák kifutójára? Hogy tud egy modell friss maradni a sok utazás és nulla alvás ellenére is? Taylor Hill ezekre és még ennél is több kérdésre válaszolt!

Elárulta szépségtitkait a legfiatalabb Victoria’s Secret modell

Taylor Hill története simán beillene tündérmesének: egy amerikai kisváros iskolapadjából egyenesen a világ legkeresettebb modelljei között találta magát. Ő a legfiatalabb Victoria’s Secret angyal, nemrég pedig a Lancôme kozmetikai cég arca lett. De ki ez a lány?

1. A Lancôme filozófiája: La vie est belle – vagyis az élet szép. Számodra mi teszi széppé az életed?

A családom és a barátaim. Szerencsés vagyok, mert nagyon támogató emberek vesznek körül. A pasimmal majdnem két éve vagyok együtt, már a sikereim előtt is ismertem őt, ami nagyon sok pluszt ad nekem. Én csak simán Taylor vagyok neki. Ők azok az emberek, akik mindig emlékeztetnek arra, ki is vagyok valójában.

2. Hogyan telt az első Lancôme kampányfotózásod Barcelonában? Milyen volt együtt dolgozni két olyan divatfotóssal, mint Mert Alas és Marcud Piggott?

Mert és Marcus fantasztikusak. Évekkel ezelőtt már dolgoztam velük, és az teljesen más élmény volt. Akkor még nagyon tapasztalatlan voltam. Most sokkal jobban együtt tudtunk működni. Nekik is volt elképzelésük arról, hogy nézzek ki, a márkának is megvolt a maga koncepciója, és mindezt együtt hoztuk közös nevezőre. Négy napot voltunk Barcelonában, és hét különféle sminket csináltunk. Jet-lagem volt és minden éjszaka csak három órát tudtam aludni, de nem érdekelt, annyira jól éreztük magunkat. A fotózás végére olyanok lettünk, mint egy nagy, boldog család.

3. Ilyen sűrű napirend és a sok utazás mellett mi a trükköd a fáradtság leküzdésére?

Sok vizet iszom. Érzékeny vagyok a koffeinre, szóval ha iszom is egy kis kávét, legalább öt üveg vizet iszom utána. És próbálok annyit aludni, amennyit csak tudok.

4. Van szépségikonod?

Angelina Jolie. Talán ő a kedvencem. Jótékonykodik, és az évek múlásával egyre gyönyörűbb. Örökbe fogadott egy csomó gyereket, és egész egyszerűen csodálatos ember. Gisele Bündchent is szeretem. Lenyűgüző a haja!

☀️🌊😊

Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés,

5. Mi volt a legjobb szépségtanács, amit valaha kaptál?

Középiskolában jártam művészeti órára, és emlékszem, a tanárom állandóan azt mondogatta nekem: „Ha befejezted, akkor befejezted! Ne próbáld meg tökéletesíteni.” Azoktól az apróságoktól lett művészet, amik nem sikerültek tökéletesen. Ez egész életemben végigkísért, és azt hiszem, ez a szépségre is igaz. A kevesebb több. Amikor már megszállottan és minden erővel azon vagyunk, hogy elkendőzzük a bizonytalanságunkat, akkor le kell állniés egy lépést hátrálni. Van valami szép az egyszerűségben.

6. Munkán kívül szoktál sminkelni?

Nem mindig, de mivel a munka miatt gyakran van rajtam smink, úgy érzem, nem kezdődött el a nap, amíg egy kicsit ki nem festem magam. Egy kicsit fiús lány vagyok, de a csajosabb felem imádja a sminket. Ez általában tényleg csak valami minimális – korrektor, szempillaspirál és egy kis színezett ajakbalzsam. Ettől úgy érzem, hogy felébredtem, és felfrissülve kezdhetem a napom.

7. Szerinted mi tesz egy nőt gyönyörűvé?

Szerintem minden a személyiségen múlik. Sok olyan nőt ismerek, akik nem modellek, és akikre mások nem mondanák, hogy szépek, de szerintem mégis azok, mert belülről ragyognak. Minden nap hálát adok a munkámért, de nem szeretném, hogy mások a külsőm miatt emlékezzenek rám. Inkább a személyiségem és a belső szépségem legyen az, ami megragadja őket.

8. Milyen embernek írnád le magad?

A barátaim „vad gyereknek” hívnak engem (nevet), bár én nem feltétlenül nevezném magam vadnak! De szeretek hülyéskedni és megnevettetni másokat. Ugyanakkor kicsit idétlen és furcsa is vagyok, amit általában bírnak bennem, és rájönnek, hogy én is emberből vagyok. Nem igazán érdekel, hogy tökéletes ember legyek.

9. Szeretsz kísérletezni a sminkekkel?

Imádok. Mint ahogyan korábban is mondtam, tanultam művészetet, és sokszor rajzoltam emberi arcokat. Szóval nagyon jól értem őket és a színeket, és hogy melyik mivel passzol össze leginkább. Ja, és nagyon biztos kezeim vannak!

10. Szeretsz rúzst használni? Melyik árnyalatot és textúrát kedveled leginkább? A kollekció különféle árnyalatai közül melyik a kedvenced?

Szeretek rúzsozni, és általában a krémesebb változatára voksolok. Ezért is kedvelem annyira a Matte Shakert – még folyékony, amikor felviszem, olyan érzés, mintha krém lenne egy nagyon cool, matt befejezéssel. A matt rúzsok legtöbbjétől olyan szárazak lesznek az ajkak, mint a sivatag, de ettől nem! Szeretem a lila árnyalatait. Kiemelik a zöld szemem, és a bőrtónusommal is jól mutatnak.

11. Szerinted miért játszanak olyan nagy szerepet a csábításban a szemek?

Ahogy azt mások is mondják, a szem a lélek tükre. Mindent kifejeznek. Nekünk, modelleknek, amikor a fotós arra kér minket, hogy nézzünk egy meghatározott módon – boldogan, szexisen, szomorúan –, akkor ez mind a tekintetünkről, a szemünkről szól.

12. Mi a beauty-trükköd a csábító pillantáshoz?

A feltűnő pillák mindig nagyon szexisek. Szeretem a Monsieur Big szempillaspirált, mert szépen vastagítja a pilláimat anélkül, hogy műnek tűnnének. A legtöbbször ki is szoktam húzni a szemem hozzá, hogy még hangsúlyosabbnak tűnjön a tekintetem. Ennyi, és már készen is vagyok!

13. Írd le három szóval az ideális szempillaspirált!

Rugalmas, sokáig tart és nem csomósodik.

14. Idén lett 20 éves a Lancôme bestsellere, egyben az egyik legjobb és a világon legjobban fogyó alapozója, a Teint Idole Ultra Wear. Milyen érzés, hogy te lettél a termék új arca?

Én is 20 éves vagyok, és az alapozó is idén lett 20 éves. Éppen abban az évben dobták a piacra, amikor én is születtem, szóval ez nekem egyszerre tűnik viccesnek és véletlen egybeesésnek.

15. Mit gondolsz, a Lancôme miért téged választott a legismertebb termékük arcának?

Hogy egy kis frissességet vigyenek a kampányba. Szerintem a márka szeretné, ha egy másik, újabb generáció is megismerné a termékét, és megtiszteltetés, hogy mindennek én is része lehetek.

16. Szerinted miben rejlik a smink ereje?

Azokon a napokon, amikor nem érzem magam olyan jól a bőrömben, segít hogy jobban nézzek ki, mint amilyen a közérzetem. Arra próbálom használni, hogy természetes módon emeljem ki vele a szépségemet anélkül, hogy túlzásba esnék.

17. Mitől olyan különleges viselni a Lancôme’s L’Absolu Rôses rúzsát? Mitől olyan egyedi?

A rúzs csomagolása zseniális. Csak egy gombot kell megnyomni ahhoz, hogy kinyisd. Meg sem tudom számolni, hogy hányszor fordult elő velem, hogy a táskámban tartottam a rúzst, aminek leesett a kupakja, és mindent összekent a rúzs. Ennél ezt már a csomagolás kivédi. Másodszor pedig szupertartós és nem szárít. Amikor fotóztuk a kampányt, négy órán át volt rajtam, végig a helyén maradt, és még csak nem is szárította ki az ajkamat. (A L’Absolu Rôses rúzskollekció hamarosan itthon is elérhető lesz – a szerk.)

18. Hogyan mutatja meg Mert és Marcus a L’Absolu Rôses rúzs lényegét az új kampányban?

Jók abban, hogy megmutatják a termék mögötti koncepciót, és olyan színeket használnak, amiktől az egész életre kel. Egy hímzett, rózsás bomberdzseki volt rajtam, egy graffiti előtt álltam és igazán boldognak éreztem magam – valószínűleg, mert nem repedezett ki a szám! ÷ és nekik pont sikerült elkapniuk a mosolyomat valami elképesztően gyönyörű módon.

19. Ilyen pörgős életmód, jet lagek és alvásmegvonás mellett te is küzdesz a duzzadt szemekkel és pattanásokkal. Mi a rutinod, hogy minden nap friss legyen a tekinteted?

Minden este lemosom a sminkem, hogy reggelre ne pirosodjon be a szemem. Imádom a Génifique Yeux Light Pearl szemkörnyékápoló szérumot, amit rendszeresen használok, és csodákat tesz a puffadt szemkörnyékkel. És természetesen nagyon fontos, hogy kellőképp hidratált legyek, ezért soha nem felejtek el elég vizet inni.

More hair than I know what to do with

Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés,

20. Pályafutásod során tanultál olyan tippeket, amelyek gyors segítség lehet a fáradt szemeknek?

A zöld tea filter nagyon hatékony trükk! Csak meleg vízbe áztatok két teafiltert, hagyom őket kihűlni a hűtőben, ráteszem a szememre, és pihenek velük 15 percet.

21. Hogyan kerültél a modellszakmába? Mindig is modell szerettél volna lenni?

Nem mondanám. Egy fotós figyelt fel rám, amikor 14 éves voltam. A tesóim és én egy farmon voltunk Coloradóban, ugyanitt volt egy fotós a csapatával együtt. Éppen mérték fel a terepet, amikor az egyik asszisztense odajött hozzánk és azt kérdezte: „A fotózásra jöttetek, srácok?” Mi meg erre: „Hogy micsoda? Nem.” És akkor a fotós odajött hozzánk és odaadta nekünk a névjegyét, aztán odament beszélni anyával és apával. Szóval így kezdődött. A nővérem végül teljesen megutálta ezt az egész modellkedés dolgot. Egy reklámfilmet csinált csak, de nagyon nem jött be neki. És nem is nőtt nagyobbra 162 centinél. A húgom akkor még nem állt készen rá, akkor még úgy volt vele, hogy be akarja fejezni a középiskolát. Igazából épp nemrég költözött New Yorkba, hogy modellkedjen. Én pedig úgy voltam vele, hogy próbáljuk meg, anyukámmal Európába utaztunk. A legolcsóbb hotelekben laktunk. Rengeteg ügynökséggel találkoztunk, de amikor végeztem, tudtam, hogy az IMG lesz az igazi, mert ők képviselték Gisele-t is. Azzal akartam dolgozni, akivel ő is, bárki is legyen az! Szóval nem, nem tudtam, hogy modell akarok lenni, de amint jött a lehetőség, kész voltam kipróbálni magam.

22. Mielőtt modell lettél, tornász voltál. Hiányzik?

9 éves voltam, amikor elkezdtem tornázni. Egészen addig csináltam, amíg fel nem fedeztek, utána elkezdtem utazni, ezért abba kellett hagynom. Túl magas voltam hozzá, szóval valószínűleg nem is értem volna el nagy sikereket benne. De az atlétika és a vele járó kihívások hiányoznak. Igazából egyszer találkoztam az amerikai női olimpiai csapattal – Simone Biles-al és Aly Raismannel – és teljesen odavoltam! Emlékszem, odajöttek hozzám és azt mondták: „Úristen, te vagy Taylor Hill!” Én meg erre: „Úristen, ti vagytok az olimpiai csapat!” Totál lesokkolt, hogy tudják, ki vagyok!

23. Hogyan változtatta meg az életed a modellkedés és a sikereid?

Ez a munka egy csomó ajtót kinyitott előttem, rengeteg hihetetlen lehetőség felé. Középiskolás gyerek voltam, amikor egyszer csak kikerültem a világba. Nem tudtam, mit akarok kezdeni az életemmel. Azt gondoltam, hogy megpróbálom ezt a modellkedés dolgot. A suli megvár, de lehet, hogy soha többé nem adódik ilyen lehetőségem. Így álltam hozzá. A többi jött magától.

24. Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

Hogy inspirálni tudok, és egy csomó fiatal lánynak a példaképe tudok lenni. Fiatalon nem voltam túl magabiztos. Furcsa voltam, vékony, és szemüveget hordtam. Vicces, hogy épp egy olyan iparágban kötöttem ki, ahol a külsőm az alap. Meg kellett tanulnom, hogyan legyek magabiztos, és ezt a pozitív dolgot a modellkedés során tanultam meg. Hagyd a kétségeidet, és kezdd el végre szeretni magad!

25. Mi a legnagyobb kihívás a munkádban?

Valószínűleg az a nyomás, hogy mindig jól kell kinéznem, és mindig bevetésre készen kell állnom. Ha modell vagy, hosszú napokat dolgozol, és soha nem akarsz panaszkodni, még azokon a napokon sem, amikor pedig nagyon fáradt vagy. De nem lehet. Senki nem akar egy elkényeztetett kölyökkel dolgozni. Ez a meló megtanít türelmesnek, nyugodtnak és alázatosnak lenni. A másik kihívás a sok utazás. Nagyon fárasztó folyton mozgásban lenni, ugyanakkor hatalmas áldás, hogy ennyi mindent láthatok a világból. Ezt nem is veszem magától értetődőnek.

26. A középiskolában sokat piszkáltak a magasságod miatt. Hogyan kezelted ezt?

Visszahúzódó voltam, a magasságommal pedig kitűntem a többiek közül. Azt gondolták rólam, hogy furcsa vagyok. Fájóan félénk voltam, és sosem tudtam, hogyan beszéljek és barátkozzak másokkal. Aztán elkezdtem modellkedni, a többi lány pedig nem értette, mert szerintük nem voltam szép. De közben egészen más visszajelzést kaptam a srácoktól, mert ők már úgy néztek rám, hogy most már modell vagyok. Pedig nem is kedveltem a fiúkat, inkább a csajokkal barátkoztam volna. Emlékeztetnem kell magam arra, hogy mindannyian emberek vagyunk, a magunk bizonytalanságaival. Azt mondják, a középsuli sosem ér véget – de véget érhet, ha igazán akarod! Most, ezzel a fejjel már azt mondanám a lányoknak, hogy ne aggódjanak az osztálytársaik miatt. 10 év, és barátok lesztek!

27. Ki a példaképed, és mi volt a legjobb tanács, amit kaptál tőle?

Nincs egy példaképem. Talán a testvéreimet mondanám. Nagyon felnézek rájuk, teljesen különböző egyéniségek más-más életszemlélettel. Más a személyiségük, a törekvéseik, a munkájuk, különféle dolgokban sikeresek. Nagyon másfélék, mégis ugyanannyira bátrak vagyunk a magunk módján. Nincs olyan egyetlen tanács, amit adtak nekem, de vannak dolgok, amiket imádok bennük, és amiket megpróbálok átvinni az én életembe is.

28. Mint mondtad, a modellkedés sok utazással jár együtt. Hogyan tudsz közel maradni a családodhoz és a barátaidhoz, miközben szerte a világban dolgozol?

Amikor egy hosszú út után hazaérek Amerikába, telefonálok nekik, és tudom, hogy pontosan onnan folytatunk mindent, ahol abbahagytuk. A családommal és a barátaimmal szeretjük egymást. Nem kell minden egyes nap beszélnem velük.

29. Mi az a három szó, ami a legjobban körülírja, hogy milyen vagy?

Vicces, idétlen és furcsa.

30. A francia Vogue tavaly szeptemberi számának címlapján te képviselted az Insta-lányok generációját. Mi határozza meg ezt a generációt, és mitől olyan különleges?

Szerintem most azt az időszakot éljük, amikor kezdenek visszatérni a szupermodellek, és ezt a hatalmat a közösségi média adta nekünk vissza. Néhány éve még csak sztárokat – színésznőket és zenészeket – lehetett látni a magazinok címlapjain, de most visszatértek a szupermodellek. Szerintem a modelleknek ez az új generációja attól különleges, hogy elérhetőek. Nyitott könyvek vagyunk, és ezt imádják az emberek. A semmi közepéről jöttem Coloradóból, és ki gondolta volna, hogy egyszer 6 millió ember fog követni engem Instagramon? Döbbenetes!

31. Mint modell, folyamatosan bírálnak téged. Hogyan tudsz megbirkózni ezzel és a negatív kommentekkel?

Próbálom nem elolvasni a negatív kommenteket. Néha nehéz nem figyelni rájuk, de őszintén szólva nem is számítanak, hiszen kik ezek az emberek? Ha találkoznának velem személyesen, biztos vagyok benne, hogy semmi ilyesmit nem tudnának mondani rólam. Soha nem válaszolok rájuk, mert ez csak negatív energia, amire nekem semmi szükségem.

32. Kiket követsz Instagramon?

A kedvencem, akit követek, az az apukám. Ő nagyon fura. Akárhol jár, lefotózza a lábait úgy, hogy két különböző cipő van rajta, és olyan hashtageket használ, mint #MyViewNow (#AnézőpontomMost). Követem még a barátaimat, Jasmine Tookes-ot, Romee Strijd-et, Behati Prinsloo-t, és nyilvánvalóan Beyoncét, Rihannát, Ariana Grandét és Selena Gomezt is.

I’m running out of captions

Taylor Hill (@taylor_hill) által megosztott bejegyzés,

+7 rövid kérdés Taylortól

1. Neked mit jelent a boldogság?

Hogy elégedett vagyok az életemmel és igyekszem pozitívnak maradni.

2. Piros vagy nude rúzs?

Nude. A piros könnyen elmaszatolódik.

3. Skinny vagy boyfriend farmer?

Boyfriend. Sokkal kényelmesebb.

4. Copf vagy konty?

Konty. Az első dolog, amit csinálok a hajammal, ha véget ért a munka.

5. Hogyan írnád le a stílusod?

Kényelmes, de cool!

6. Mindenki meglepődik, amikor kiderül, hogy milyen…

Vicces vagyok.

7. Miben szeretnél igazán jó lenni?

Hogy tudjak táncolni. Nem tudok, túl magas vagyok!

Még több

Szépség