2017.11.08.@ 13.11

A Nutella többé már nem ugyanaz

Megváltoztatták a csokis mogyorókrém titkos receptjét, kedvenced többé már nem ugyanaz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Nutella többé már nem ugyanaz

Lehet, hogy egy időre az életkedved is elvette annak a srácnak a sztorija, aki egy hétig csak Nutellát evett, de azóta már valószínűleg ugyanúgy imádod a kedvenc csokikrémed, mint azelőtt. Sőt, talán a Nutellás hamburgert is kipróbáltad. Viszont készülj fel rá, hogy mostantól a Nutella már közel sem lesz olyan, mint régen, ugyanis a gyártó titokban változtatott az összetevőkön. A változást az édesség rajongói vették észre, és ki is keltek magukból, hogy szerintük az új Nutella sokkal kevesebb mogyorót tartalmaz, mint azelőtt. Egy német vásárló össze is hasonlított egy régi és egy új csokikrémet, amiből kiderült, hogy a Nutella tejpor-tartalma 7,5%-ról 8,7%-ra nőtt, cukortartalma pedig 55,9%-ról 56,3%-ra.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Nutella cukrosabb, mint valaha, vagyis még egészségtelenebb, mint eddig, pedig már korábban is elég ijesztő dolgokat tartalmazott. A Ferrero végül elismerte, hogy valóban változtattak a Nutella egyébként titkos receptjén, de azt is hozzátették, hogy az arányok változásával a termék minőségbeli változáson nem esett át. Ám ez nem érdekli a Nutella-fanokat, és a nagy felháborodás közepette el is kezdett már terjedni a Twitteren a csokikrém bojkottjára felszólító #boycottNutella hashtag.

Címkék: alapanyag cukor édesség nutella

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség