2017.11.10.@ 00.11

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 10-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: A hétvégéd a tervezgetésről fog szólni. Több cél is lebeg a szemed előtt, amit mindenképpen szeretnél elérni. Szuper, hogy a jövőddel foglalkozol, és nem a múlton rágod magadat!

Párban: Lelkizős hétvégétek lesz, de néha ilyet is kell tartani! Ne titkold az érzéseidet, de ahogy a problémákról beszélsz, legalább annyi jót is említs meg, hiszen azért több olyan dolog van, amit imádsz a pasidban, nem igaz?

Bika:

Szingli: A hétvégén végre megismersz egy csomó új embert, barátságokat kötsz, és rajtuk keresztül pedig egy rakás helyes srác is képbe kerül. Szóval ne félj új helyeket kipróbálni, mert egyáltalán nem fogod megbánni!

Párban: Érzékeny vagy, sokkal jobban vágysz a törődésre, mint máskor, és rossz kedved lesz, ha nem kapod meg. Pedig a barátod folyamatosan azon van, hogy éreztesse, mennyire szeret, de sajnos neki is vannak fontos elintéznivalói, ami miatt nem lehet minden percben veled, de ezért nem neheztelhetsz rá.

Ikrek:

Szingli: Nem kezelsz túl jól egy munkahelyi konfliktust, ami az egész hétvégédre hatással lesz. Bosszant, hogy úgy érzed, te hibáztál, és csakis ezen jár az agyad. Bár visszacsinálni tényleg nem tudod, de bocsánatot még kérhetsz, szóval még nincs minden veszve!

Párban: Fáradtan, nyűgösen ne akarj mindenáron romantikus programot szervezni a barátoddal. Előbb pihend ki magad alaposan, hogy jó kedvű, friss és szexi legyél!

Rák:

Szingli: Végre van időd olyan dolgokra, amiket már hetek óta tervezgetsz, de mindig közbe jött valami. Szerencsére annyira lefoglalnak és kikapcsolnak a teendőid, hogy egy percig sem agyalsz a fiúkon!

Párban: Sikerül végre olyan programokat szerveznetek, amiket mindketten szerettek, ezért tökéletes lesz az összhang köztetek, de nem csak a szórakozást illetően, az ágyban is teljesen egymásra kattantok!

Oroszlán:

Szingli: Ha úgy érzed, valami baj van az egészségeddel, vedd komolyan, ne halogasd a vizsgálatokat, mert később csak bosszankodni fogsz, amikor kicsit komolyabban lerobbansz, hogy nem előzted meg!

Párban: Mindketten extra érzékenyek vagytok, minden apróságon képesek vagytok megsértődni, ezért többször sikerül is összekapnotok. Rátok férne egy kis kikapcsolódás, hogy ellazuljatok, de külön-külön!

Szűz:

Szingli: A semmiből előkerül egy olyan srác, aki régen nagyon odavolt érted, aztán hirtelen eltűnt. Eddig fogalmad sem volt róla, hogy mi történhetett, de ha belemész a dologba, most végre megtudhatod!

Párban: Bosszant, hogy a pasid egyáltalán nem érti meg, hogy hétvégén is dolgoznod kell. De gondolj bele, hogy hét közben is alig találkoztatok, nem csoda, hogy hiányzol neki!

Mérleg:

Szingli: Minden erőddel arra koncentrálsz, hogy véget vess a szingli időszakodnak, de minél inkább akarod, annál kevésbé jön össze. Legyél egy kicsit türelmesebb, ez nem megy varázsütésre!

Párban: Nagyon vágysz valami új programra, de a pasidat egyszerűen képtelenség kimozdítani otthonról. Hát ne várj rá, szervezd meg, és ha látja, milyen lelkes vagy, ő is kedvet kap hozzá! De ha mégsem, nélküle is szuperül érezheted magad…

Skorpió:

Szingli: Folyton elemezgeted az új randipartnereidet, minden szavuknak, mozdulatuknak hatalmas jelentőséget tulajdonítasz, pedig semmi nem múlik azon, hogy elsőre hogyan köszönt, vagy mit rendelt vacsira!

Párban: Elindulhat egy óriási változás a kapcsolatotokban, de egyelőre még fogalmad sincs, milyen pontosan mi is ez és milyen irányba halad. A következő hetekben fog csak kiderülni, hogy pozitív vagy negatív változásról van szó!

Nyilas:

Szingli: Nagyon megtetszik egy srác, de sajnos szó sem lehet róla, mert vagy az egyik barátnőd exe, vagy a te volt pasid haverja. Most még könnyen és fájdalommentesen lezárhatod a dolgot, szóval időben szállj ki belőle!

Párban: Ha rossz kedve van a pasidnak, ne az legyen az első, hogy magadra veszed és megsértődsz. Próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, és ha tudsz, segíts neki, mert úgy mindketten előbb jobban fogjátok érezni magatokat.

Bak:

Szingli: Már jó ideje úgy érzed, simán jöhet egy kapcsolat, de most, hogy kezdenek komolyra fordulni a dolgaid egy sráccal, kezdesz elbizonytalanodni. Talán nem is azzal van a baj, hogy készen állsz-e, hanem a pasi nem a tökéletes, nem gondolod?

Párban: Van egy csomó új terved, amiket mindenképpen szeretnél megvalósítani, ezért egész hétvégén csakis ezeken munkálkodsz. Szerencse, hogy a barátod is jó ötletnek tartja ezeket és maximálisan támogat téged!

Vízöntő:

Szingli: Folyamatosan ellentétes visszajelzéseket kapsz a kiszemeltedtől, ettől pedig teljesen elbizonytalanodsz. Ne hagyd, hogy ez elrontsa a napjaidat, engedd el, ha szeretne valamit tőled, úgyis akcióba lendül, az viszont már maximálisan egyértelmű lesz!

Párban: Minél pontosabban mondod el, hogy mi bánt, annál előbb találtok megoldást a problémáitokra. Oké, hogy fárasztó mindent a szájába rágni, de ha másképp nem megy, neked kell egyértelműbbnek lenned!

Halak:

Szingli: Egy régi, lezáratlan viszonyod most csúnyán bekavarhat neked. De felfoghatod egy jó leckének is, hogy nem szabad elfutni a konfliktusok elől, mindent tisztázni kell, még ha kellemetlen is!

Párban: Nem szereted, ha a családod beleszól a szerelmi életedbe, de most kivételt tehetnél. Néha tényleg tisztábban látnak azok, akik jót akarnak neked és szeretnek, mint te, aki benne vagy a helyzetben. És sajnos akkor is igazuk lehet, ha olyat mondanak, ami neked nem tetszik…

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség