Ben Affleck máris szakított új barátnőjével?

Eddig úgy tűnt, hatalmas köztük a szerelem, a legfrissebb pletykák szerint viszont teljesen eltávolodtak egymástól…

Ben Affleck máris szakított új barátnőjével?

Ben Affleck és exfelesége, Jennifer Garner igazi álompár volt, azonban a kapcsolatuk eléggé megromlott, mikor 2015-ben kiderült, hogy a színész félrelépett a dadusukkal. Mindenki azt gondolta, hogy Jen ezek után azonnal beadja a válási papírokat, de erre csak több mint két év után szánta rá magát. Ben pedig nem sokáig szomorkodott, ugyanis ezek után elvonóra ment, ahol megismerkedett új barátnőjével, Lindasy Souks-al. Úgy tűnt, hatalmas köztük a szerelem, nem rég még olyan hírek is felröppentek, miszerint a nő terhes. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy Ben számára mégsem ő volt az igazi!

NEW YORK - JULY 19: Ben Affleck and Lindsay Shookus are seen leaving the Ritz-Carlton Hotel in Mid-Town Manhattan on July 19, 2017 in New York, New York. (Photo by Josiah Kamau/BuzzFoto via Getty Images)

A legfrissebb pletykák szerint ugyanis szakítottak Lindasyvel. Egy közeli forrás az OK! magazinnak elmondta, hogy a páros az utóbbi időben teljesen eltávolodott egymástól. Állítólag már Lindsay testvérének az esküvőjére sem ment el…Egy másik bennfentes peig megerősítette, hogy a kapcsolatuknak tényleg vége. Szerinte Bent nem viselte meg a szakítás, inkább örült neki, hogy végre a munkájára koncentrálhat. Talán elkezdett neki hiányozni Jennifer?

Még több

Szépség