Selena Gomez anyukája utálja Justin Biebert?

Úgy tűnik, hogy a sztár anyukája egyre jobban elvan keseredve, amiatt, hogy a lánya a régi-új-szerelmével van együtt. Most pedig egy interjúban őszintén beszélt arról, mit gondol Justin és Selena kapcsolatáról!

Selena Gomez anyukája utálja Justin Biebert?

Selena Gomez és Justin Bieber tavaly év végén találtak újra egymásra és úgy tűnik, hogy boldogabbak együtt, mint valaha. A pletykák szerint annyira biztosak benne, hogy örökre együtt maradnak, hogy már a titkos esküvőjüket tervezgetik. Selena barátai azonban egyáltalán nem örülnek a kapcsolatuknak, és úgy gondolják, Selenára egyáltalán nincs jó hatással Justin.

Ezzel pedig az énekesnő anyukája, Mandy Teefey is egyetért, akit egyszer még kórházba is kellet szállítani, miután összeveszett a lányával az énekes miatt. Sőt, olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Mandy megtiltotta az énekesnőnek, hogy találkozzon Justinnal. Mostanra pedig már annyira elmérgesedett kettőjük között a viszony, hogy Selena még az Instán is kikövette az édesanyját.

Mandy most egy interjúban őszintén elmondta, mi a véleménye Jelenáékról. „Nem örülök annak, hogy újra együtt vannak, de ameddig boldog, biztonságban van és egészséges, addig azt csinál, amit akar Selena” – mondta Mandy. Ezek szerint addig nem szól bele a szerelmespár kapcsolatába, ameddig Justin nem veszélyezteti ezeket. Mi megértjük azt, hogy Selena édesanyja, nagyon aggódik, hiszen Justin egy időben állandóan botrányokba keveredett, azonban az utóbbi időben tényleg nagyon összeszedte magát.

Még több

Szépség