Kris Jenner véletlenül elárulta, hogy Kylie terhes?

Téged is kezd kiborítani Kylie Jenner titokzatos terhessége? Úgy tűnik, végre tényleg kiderült, hogy igazak-e a gólyahírek.

Kris Jenner véletlenül elárulta, hogy Kylie terhes?

Oké, valóban egy kicsit kezd sok lenni a legkisebb Jenner-lány baba-rejtélye, viszont legalább Khloé terhességét már hivatalosan is bejelentették. Kylie ennek ellenére makacsul tartja magát és nem hajlandó sem nyilvánosan megjelenni, sem pocakos képet posztolni. Tegnap sokan arról beszéltek, hogy az állítólagos kismama már a szülőszobában van, most mégis úgy tűnik, hogy még egy hónapot várni kell a baba születéséig, akinek jöttéről maga Kris Jenner árulta el magát!

Az egész azzal kezdődött, hogy Kylie sírva hívta fel az anyját, mert az egyik alkalmazottja titokban fotókat próbált készíteni róla. Kris pedig teljesen kiakadt és elmesélte a Keeping Up With The Kardashians következő részének előzetesében, hogy borzalmasnak tartja, hogy a saját munkavállalóikban sem bízhatnak meg egy bizonyos helyzetben. Ugye neked is kapásból feltűnt két dolog: az egyik, hogy miért szeretne képet készíteni egy alkalmazott Kylie-ról és, hogy mi lehet az a bizonyos helyzet? Persze Kris ügyesen kikerülte a terhesség szót, de az biztos, hogy ennél közelebb még nem jártunk az igazsághoz. Vagy szándékosan vezet mindenkit félre a Jenner-anyuka? Szerinted mi lehet az igazság?

Még több

Szépség