Vilmos herceg teljesen kopasz lett

Az idősebbik royal-tesó már évek óta erősen kopaszodik, de úgy néz ki, mostanra elege lett, és a maradék hajától is megszabadult.

Vilmos herceg teljesen kopasz lett

Tavaly szeptemberben egy hivatalos eseményen Vilmos herceg összefutott egy fodrásszal, akinek akkor viccelődve azt mondta: „Nem igazán tudok segíteni az üzletén, ugyanis nincs túl sok hajam.” Na, ezzel most már tényleg viccelődhet ezzel, ugyanis a herceg a napokban teljesen kopasz lett, és a maradék hajától is megvált.

Vilmos az új frizuráját – jobban mondva a frizurája hiányát– egy londoni gyerekkórházban tett hivatalos látogatás során mutatta meg. És hogy milyen a végeredmény? Nekünk bejön! Elvégre, ha olyan A-listás hollywoodi sztárok is lehetnek kopaszok, mint Vin Diesel, vagy Dwayne Johnson, akkor miért ne lehetne egy király is kopasz?

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon saját maga tolta-e le a haját a tükör előtt, vagy felhívott egy fodrászt, esetleg feleségét, Katalin hercegnét kérte meg, hogy szabadítsa meg hajától? Hát, ez valószínűleg soha nem fog kiderülni, de most nem is ez a legnagyobb kérdés, hanem az, hogy neked tetszik a kopasz herceg?

Még több

Szépség