Vegán kényeztetés

Te már próbáltad? Fantasztikus érzés!

A Fa úgy döntött, nyit a fiatalok felé, éppen ezért öltöztette a millennial generáció számára érdekes és divatos trópusi környezetbe Island Vibes termékeit, lehetővé téve, hogy a legnagyobb téli hidegben is a legpompásabb egzotikus környezetben, Balin, Fidzsi szigetén vagy éppen Hawaii-on érezhessük magunkat. A korosztály számára azonban nemcsak ezért lesz kiemelkedően vonzó a Fa vadonatúj termékcsaládja: a vegán életérzést és életmódot ez a generáció érzi leginkább sajátjának.-állítják a szakértők.

Fa_Island_Vibes_promo_KV_highres

Tudtad?
A vegán tanúsítvány megszerzésére rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak. Az összetevők nem tartalmazhatnak húst, halat, baromfitermékeket, állati mellékterméket, tojást vagy tojástermékeket, tejet vagy tejtermékeket, mézet vagy méhészeti termékeket. Nem tartalmazhatnak ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényeket (GMO) vagy géneket, amelyek az összetevők vagy késztermékek előállításához használatosak. Ugye érdemes lesz kipróbálni!

„A vegán bőrápoló termékek különösen ajánlottak a különféle állati eredetű táplálékintoleranciákkal küzdők számára. Leggyakrabban az ilyen túlérzékenységi reakciók első tünete a kellemetlen bőrelváltozások, így például a bőrszárazság, a viszketés vagy éppen a kiütések megjelenése” – mondja dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus, majd hozzáteszi, a bőrrel kontaktusba kerülő állati összetevők közvetlenül is provokálhatnak ilyen nemkívánatos bőrtüneteket.

A Fa márka 1954 óta egyet jelent az innovatív testápolási termékekkel, amelyek kényeztetik az érzékeket és ellenállhatatlanul puhává varázsolják a bőrt. A világ egyik legismertebb márkájaként a termékeik megtalálhatóak a Közel-Kelet, Afrika, valamint az Ázsia-Csendes-óceáni régiók polcain is. Most pedig a környezettudatos fiatalok számára találták meg a tökéletes kényeztetést!

Ismerd meg az új vegán Island Vibes termékkínálatot, mely 2018. februárjától lesz elérhető a drogériákban és hipermarket polcain.

Fa_Island_Vibes_vegan_termekcsalad_highres

TUSFÜRDŐK (Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termékek)

Fa Island Vibes Hawaii Love Tusfürdő

Fa Island Vibes Hawaii tusfürdő az ananász és törpe hawaii rózsa frissítő tengerparti illatával.
A gyengéd formula összetevőinek köszönhetően könnyen habzik és kellemesen lágy érzetet kölcsönöz a bőrnek. PH bőrsemleges. Igazoltan bőrbarát.

Fa Island Vibes Fiji Dream Tusfürdő

Fa Island Vibes Fiji tusfürdő vitalizáló, tengerparti hangulatot idéző görögdinnyés és ylang-ylang illattal. A gyengéd formula összetevőinek köszönhetően könnyen habzik és kellemesen lágy érzetet kölcsönöz a bőrnek. PH bőrsemleges. Igazoltan bőrbarát.

DEO SPRAY-K (Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termékek)

Fa Island Vibes Fiji Dream Izzadásgátló Deospray

Fa Island Vibes Fiji Dream izzadásgátló dezodor görögdinnyés és ylang-ylang illattal.
Duo-release technológia mozgásra és nedvességre (stressz, izzadás) aktiválódó formulával. Hosszantartó nedvesség és kellemetlen szag elleni védelem, hosszantartó illattal, alkohol nélkül. Gyengéd és precíz szórófejjel.

Fa Island Vibes Bali Kiss Izzadásgátló Deospray

Fa Island Vibes Bali Kiss izzadásgátló dezodor mangó és vanília-virág illattal. Duo-release technológia mozgásra és nedvességre (stressz, izzadás) aktiválódó formulával. Hosszantartó nedvesség és kellemetlen szag elleni védelem, hosszantartó illattal, alkohol nélkül. Gyengéd és precíz szórófejjel.

ROLL-ON (Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termék)

Fa Island Vibes Fiji Dream Izzadásgátló Golyós dezodor

 Fa Island Vibes Fiji Dream izzadásgátló golyós dezodor görögdinnyés és ylang-ylang illattal. Duo-release technológia mozgásra és nedvességre (stressz, izzadás) aktiválódó formulával. Hosszantartó nedvesség és kellemetlen szag elleni védelem, hosszantartó illattal, alkohol nélkül.

Fa Island Vibes Hawaii Love Testradír (Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termék)

Fedezze fel a Fa Island Vibes Hawaii Love testradírt, az ananász és törpe hawaii rózsa frissítő tengerparti illatával.
Finom radír szemcsék, sárgabarackmag-kivonattal eltávolítják az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, friss és fiatalos kinézetet kölcsönöz a bőrnek. A természetes és finom
súroló részecskék gyengéden radírozzák és selymessé teszik a bőrt. PH bőrsemleges.
Igazoltan bőrbarát.

Alkalmazás előnyei:

  • Az elhalt hámsejtek eltávolításával és a hámlasztás elősegítésével a hidratálást segíti elő azáltal, hogy növeli a bőr felszívó képességét.
  • Borotválkozás előtt megelőzhető a szőrtüszők begyulladása.
  • Nyáron napozáskor a bőr gyorsabb és egyenletesebb barnulása érhető el általa.
  • Problémásabb területeken (comb, fenék, has) a narancsbőr elleni küzdelemben is segítséget nyújthat a testradír finom körkörös mozdulatokkal történő masszírozása.
  • Elkerülhető vele a verejtékmirigyek gyulladása, ami gyulladásos-kiütéses bőrbetegséghez vezethet.

 

Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus véleménye szerint.

Még több

Szépség