Ez lesz a tavasz legmenőbb hajszíne!

Ha idén tavasszal felturbóznád a frizkód, akkor itt az SOS segítség, hogy milyen hajszínt válassz! Hidd el, ezt imádni fogod!

Ez lesz a tavasz legmenőbb hajszíne!

Igaz, a szivárványhaj 2018-ban már inkább ciki, mint menő, azért a különleges árnyalatokról nem kell lemondanod! A szinkavalkád idén is szupertrendi, csak egy kicsit finomabb, visszafogottabb és csajosabb változatban. Az Instán legalábbis már január elején megjelent az úgynevezett opál haj, ami az opál színjátszós ragyogásáról kapta  a nevét. Nézd csak, milyen káprázatos!

A végeredmény olyan, mintha összeturmixoltál volna néhány színes vattacukrot pár gombóc krémes fagyival, nem? Lágy és könnyed! Gyakorlatilag a szivárvány összes színével felturbózhatod, de nagyon fontos, hogy mindenből halvány, pasztell árnyalatot válassz, hiszen pont ettől olyan különleges!

De ha csak két-három színt szeretnél összemixelni, az is szuperül mutat! Ezt a halovány pink-barackszínű kombót például nagyon imádjuk!

Az opál hajat egyébként Mike Lowenstein és felesége, Melody alkották meg washingtoni szalonjukban, amikor egy platina szőke hajat a lila pasztell árnyalataival turbóztak fel. „Szerintünk a 2018-as hajtredeket a lágyabb, puhább színek fogják uralni” – mondta Mike az Allure-nek. Aminek pedig azért örülünk nagyon, mert a halványabb árnyalatokat talán már a visszafogottabb csajok is bevállalják! Neked bejön az új irány?

Még több

Szépség