Egyre rosszabb Blake Lively állapota

A színésznő legújabb filmje forgatása közben sérült meg, és sajnos a gyógyuláshoz szükséges műtét nem sikerült túl jól…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egyre rosszabb Blake Lively állapota

A gyönyörű Blake Lively szinte mindent bevállal, ha azzal tovább tökéletesítheti az aktuális karakterét, ezért a külsejét is úgy váltogatja, mint más a pizsijét. Láthattad már ijesztő őrültként, egészen rövid fekete tincsekkel vagy éppen vörös hajkoronával is. Legújabb filmje kedvéért viszont nem csak az elhanyagolt stílusra mondott igent, hanem egy veszélyes jelenetre is, ami közben sajnos csúnyán megsérült a keze.

Blake jelenleg a The Rhythm Section mozit forgatja, aminek eredetileg 2019 februárjában lett volna a premierje, viszont a színésznőt még tavaly decemberben baleset érte a forgatások közben, ami után gyorsan meg is műtötték a kezét. Azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint a beavatkozás utáni felépülés nem halad túl jól, ezért egy újabb operáció mellett döntöttek az orvosok. Sajnos pontos hírek még nincsenek a színésznő állapotáról, de az biztos, hogy a forgatás egészen addig szünetel, míg Miss Lively nem jön teljesen rendbe, így a jövő évi bemutató dátuma sem biztos. Mi nagyon szurkolunk, hogy jól alakuljon a műtét és gyorsan felépüljön!

Címkék: baleset blake lively film forgatás műtét sérülés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.