Rihanna pasija féltékeny Chris Brownra?

Chris Brown még mindig szerelmes Rihannába, ami nagyon kiborítja az énekesnő jelenlegi pasiját. Kérdés már csak az, hogy mit gondol erről az egészről Rihanna.

Rihanna pasija féltékeny Chris Brownra?

A HollywoodLife úgy tudja, Rihanna új pasija, Hassan Jameel őrülten féltékeny Chris Brown miatt. Hassan egyáltalán nem bízik az énekesben, szerinte Chris totálisan kiszámíthatatlan, és bármikor visszatérhet Rihanna életébe, akibe állítólag az énekes a mai napig szerelmes. Persze nagy kérdés itt az, hogy Rihanna mit szól ehhez, hisz ha ő már semmit nem érez az exe iránt, akkor a mostani pasijának nem kell semmi miatt aggódnia.

Márpedig az lenne az ésszerű döntés, hogy Rihanna soha többé ne álljon szóba az énekessel, miután az 2009-ben nagyon durván bántalmazta őt. Csakhogy Rihanna és Chris azóta már kibékültek egyszer, és az énekesnő még a távolságtartási végzést is megszüntette. Persze nem tartott sokáig a románcuk, és megint szakítás lett a vége! Chris egyébként 2017-ben egy dokumentumfilmben beszélt először arról, hogy miért ütötte meg Rihannát, és hogy ő hogyan emlékezik az esetre.

Egyébként azt, hogy Rihanna és a szaúdi üzletember, Hassan Jameel a mai napig nem ismerték még el hivatalosan, hogy együtt vannak, bár elég sok jele van annak, hogy egy párt alkotnak. Főleg hogy már közös fotók is készültek róluk, és állítólag már az esküvőt tervezgetik.

Még több

Szépség