Horoszkóp: Február 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 1-jén is!

Horoszkóp: Február 1., Csütörtök

Kos: Úgy érzed, minden szétesik körülötted, nem tudod kezelni a káoszt és a sok váratlan akadályt. Ma tényleg összejönnek a dolgok, de holnapra minden megoldódik, kitartást!

Bika: Mikor volt utoljára olyan, hogy csak magadra gondoltál, csak magaddal foglalkoztál? Ezért érzed magadat rosszul a bőrödben, de egy kiadós edzés, shoppingolás és beauty-tuning után sokkal elégedettebb és kiegyensúlyozottabb leszel!

Ikrek: Egy munkahelyi konfliktus teljesen felborítja a napodat, nagyon dühít és bánt, igazságtalannak érzed az egészet. Próbáld meg nem magadra venni és kevesebb érzelmet vinni a dologba, mert így nem tudod racionálisan kezelni a helyzetet!

Rák: Ma mindent azonnal kimondasz, ami csak eszedbe jut, sőt azt is könnyebben elárulod, mit érzel. Ez a legtöbbször pozitívan sül el, de azért vigyázz, a pasidnak mit mondasz, mert ha hirtelen rázúdítod az érzéseidet, meg is ijesztheted.

Oroszlán: A hosszútávú tervek helyet koncentrálj ma inkább a rövidtávú céljaidra! Nem tudsz egy nap alatt mindent megszervezni, rendbe hozni, de a kisebb sikerélmények erőt adhatnak a nagyobb projektekhez is.

Szűz: Egyre jobban kijössz a kollégáiddal, néhányukat már a barátodnak is tekinted, ez pedig jó hatással van a munkádra is. Szuperül dolgozol velük csapatban, így sokkal hatékonyabb és kreatívabb is vagy.

Mérleg: Nincs túl jó kedved, morcosan indítod a napot, de annyi a melód, hogy nincs egy perced sem ezen rágódni. A nagy pörgésben el is felejted, hogy mi a bajod, sőt délutánra még fel is dobódsz kicsit.

Skorpió: Nem szeretnél belebonyolódni a munkahelyi vitákba, eddig sikerült is elkerülnöd, de ma úgy alakul, hogy nyíltan állást kell foglalnod, nem húzhatod tovább. Fogalmazz óvatosan, de azért vállald a véleményedet!

Nyilas: A reggeli energiád hamar elfogy, már délben úgy érezheted, hogy teljesen kimerültél. Tankolj fel kávéval, teával, zöld smoothie-val, mert még délután is rengeteg melód lesz, sőt becsúszhat egy-két túlóra is!

Bak: Az egyik munkatársad elég nagy bajba kerül és csakis te tudod kihúzni belőle. Ez extra melóval, idővel, energiával jár neked, de gondolj arra, hogy ő is megtenné érted, és legközelebb viszonozni is fogja a szívességet.

Vízöntő: Néhányan irigykednek rád, úgy gondolják, hogy veled kivételez a főnököd. Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak, korábban is és most is keményen dolgozol, megérdemelten vagy ebben a pozícióban!

Halak: Arra vársz, hogy felajánlják neked az új lehetőségeket, megkérdezzék, mihez van kedved, mit szeretnél csinálni. De ezzel csak az idődet pazarolod, neked kell tenned azért, ha változtatni szeretnél a mostani helyzeteden!

Még több

Szépség