Így szeretsz bulizni a horoszkópod szerint

Szíved szerint minden nap a csajokkal partiznál, vagy havi egy koktélozással is simán elvagy? Képzeld, még ez is a csillagaidon múlik!

Így szeretsz bulizni a horoszkópod szerint

Vízöntő

Imádsz vitatkozni, de nem azért mert rajongsz a konfliktusokért, hanem inkább azért, mert szereted megdolgoztatni a másikat szellemileg. Neked a partizást egy kiadós érvelés jelenti, szóval ennek megfelelően választasz magadnak esti programokat is. Valakinek van ellenvetése?

Halak

Egy nagy kád víz, illatos gyertyák és egy pohár fincsi pezsgő. Oké, néha még egy fürdőbombát is beledobsz a vízbe, de ennyi vadság épp elég neked. Számodra a relaxáció a legnagyobb élmény, ezért évente csak párszor merészkedsz el bulizni.

Kos

Bármiben benne vagy, csak legyen benne egy kiadós mozgás is. Tele vagy lendülettel és életörömmel, amit a legjobban sportolás vagy túrázás közben tudsz kiélni. Ha bulizásról van szó, akkor is csak a táncolós helyek jöhetnek szóba, ahol kiadhatod magadból a felesleges energiáidat.

Bika

Lehet, hogy sokan makacsnak tartanak, de ettől te még igenis szereted a kedvenc bárodban tölteni a péntek estéket, ahol ismered a legtöbb embert és a pultos srác is azonnal tudja, hogy milyen finom koktélt keverjen ki neked. Akárcsak egy menő angol kémnő!

Ikrek

Mivel te vagy az egyik legextrovertáltabb csillagjegy, akár még egy csapat vadidegennel is szuperül tudod magad érezni. Szóval bárki is próbáljon utolérni nyaralás alatt, valószínűleg a helyiekkel ropod lent a táncot a közeli klubban. Aloha!

Rák

Ha a barátnőd éppen maga alatt van és egy üveg bor mellett akarja kiönteni valakinek a lelkét, tuti, hogy te vagy a híváslistája élén! Mindennél többre tartasz egy őszinte baráti beszélgetést és sokkal jobban szeretsz szűk körű, otthoni koktélpartit szervezni, mint elmenni egy hangos szórakozóhelyre.

Oroszlán

Lehet, hogy az oroszlán a dzsungel királya, de te a táncparkett királynője vagy! Számodra csak a VIP részleg jöhet szóba, ahol a DJ a kedvenc számaidat keveri egész este.

Szűz

Sokszor hajlamos vagy a túlórázást választani a partizás helyett, de ha egyszer igent mondasz egy meghívásra, azt mindenki élete egyik legjobb bulijaként fogja utána emlegetni. Ilyenkor te vagy a társaság hangulatfelelőse és nem hagyod, hogy bárki egy pillanatig is unatkozzon.

Mérleg

Szóba sem jöhetnek a zajos helyek, ahol nem ismersz szinte senkit. Sokkal jobban kedveled a különleges vacsorákat, amikről utána még sokáig lehet beszélgetni. Legközelebb ragadd meg a lányokat és menjetek el vacsizni egy múzeumba! Tuti nem felejtitek el egy jó ideig az élményt!

Skorpió

Imádod a titokzatos dolgokat, ezért akár teljesen egyedül is képes vagy nekivágni az éjszakának. A legjobb az egészben, hogy sosem tudhatod, mit hoz számodra az este és pont ez az az izgalom, ami miatt imádnak veled lógni az ismerőseid.

Nyilas

Kiváncsi és lelkes vagy az életed minden területén, ezért azonnal ott teremsz, ha egy új klub nyílik a városban. Nem csak a helyszínekkel, de a stílusokkal is szeretsz kísérletezgetni, így a barátnőidet is gyakran kibillented a komfort zónájukból, amiért csak még jobban szeretnek veled tartani.

Bak

Nem szeretsz csak úgy ok nélkül koccintani, így mindig kivárod a megfelelő alkalmat egy kis ünneplésre. Emiatt rád mindig lehet számítani, ha szülinapi köszöntésről vagy a céges karácsonyi vacsiról van szó. Arról nem is beszélve, hogy te hozod mindig a legmenőb ajándékokat!

Még több

Szépség