Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

Gondolkodtál már rajta, hogy a pasidnak mi a véleménye a szexperceitekről? A csillagok helyette is kifecsegték a titkot!

Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

Vízöntő

Ami tegnap még felpörgetett, azt ma már jobban teszi a fiúd, ha messziről kerüli, hiszen elég gyorsan ráunsz a szokásos figurákra. Pont ezért igazi kaland melletted minden hancúrpillanat, hiszen mindig van egy ötleted arra, hogyan csavarj egyet a régi trükkökön.

Halak

Jobban teszi a szerelmed, ha nem veszik veled össze ágybabújás előtt, mert nem vagy a békülős szex híve. Sőt, ha nincs teljesen rendben a lelkivilágod, akkor nem szívesen mondasz igent egy kis összebújásra. Viszont a pasid is tudja, hogy érdemes kivárnia a megfelelő pillanatot, mert a szexhatár a csillagos ég és tovább.

Kos

Lehet, hogy az életben egy harcos amazon vagy, de ha szexre kerül a sor érzéki istennővé változol. Nem csak a saját, de a partnered kívánságait is szem előtt tartod és mindig odafigyelsz, hogy romantikus hangulatot teremts. Nem is csoda, hogy egy fincsi illatú gyertya mindig akad a hálószobádban.

Bika

Egyéjszakás kalandok? Köszi, de te inkább nem kérsz belőlük, mert jól tudod, hogy igazán mély és spirituális együttléteket csak egy olyan emberrel tudsz elérni, akit már régóta szeretsz és tisztelsz. Éppen ezért nem csak hűséges típus vagy, de te vagy az egyik legodaadóbb szerető is az összes csillagjegy közül.

Ikrek

Nálad szóba sem jöhet az unalom, hiszen a pasidnak olyan, mintha egyszerre két barátnője is lenne! A hangulatod befolyásolja, hogy éppen melyik énedet veszed elő és ez az összebújáskor is megmutatkozik. Néha visszahúzódó, máskor viszont igazi démonlánnyal találkozhat a szerelmed.

Rák

Nálad kötelező az előjáték, hiszen ezzel tudsz igazán ráhangolódni a szerelmes pillanatokra. Imádod, ha apró csókokat kapsz vagy adhatsz és a sejtelmes szavak is totálisan beindítanak. A fiúd ráadásul odavan a szenvedélyes alakításodért, mivel a hétköznapi szitukban inkább visszafogottabb vagy.

Oroszlán

Még a boltban való sorban állás közben is érződik a szexuális kisugárzásod, így nem meglepő, hogy szinte felrobban az ágy, amikor a pasiddal egymásnak estek. Nem fogod vissza magad az élet többi területén sem, miért pont a hálószobában tennéd, igaz?

Szűz

Nem szeretsz beszélni a szexről, de ez a szűzies visszafogottság csak a szavakra érvényesek. Ha kettesben maradsz a pároddal, akkor előbújik belőled a vadócabb éned is, pláne, ha előtte egy finom romantikus vacsorával és egy őszinte beszélgetéssel melegítetek be az este hátralevő részére.

Mérleg

Nehezen nyílsz meg másoknak és bizony arra is sokat kell várni, mire beadod a derekad egy kis összebújásra. Ez nem azért van, mert nem szereted az intim perceket, de sokkal jobban rá tudsz hangolódni a huncutkodásra, ha teljesen biztonságban érzed magad.

Skorpió

Sokan félénknek tartanak és nem is tévedhetnének nagyobbat, hiszen igazi lepedőakrobata vagy, aki szinte minden nap benne van egy kis esti mókázásban. Habár imádja a pasid, hogy ezerrel pörögsz, sokszor nehezen tartja veled a lépést.

Nyilas

Kinek kell az előjáték, amikor kapásból belevághattok a dolgok közepébe? Odavagy a gyors megoldásokért, viszont a rövidebb menetekbe is beleadsz mindent. A szédületes tempó pedig felér egy igazi edzéssel.

Bak

Szereted a jól bevált dolgokat és a rutinnal sincs semmi bajod, hiszen nem kell tartanod a váratlan meglepetésektől. Persze néha szeretsz egy kis változatosságot is belecsempészni a dolgokba, de egy tuti: nálad sosem marad el a nagy Ó, mert pontosan ismered az oda vezető utat.

Még több

Szépség