„Vagina nélkül születtem, de ugyanolyan nő vagyok, mint te”

Talán alapnak tekinted, hogy összebújhatsz a pasiddal, de valakinek borzalmas orvosi kezelés kell ahhoz, hogy képes legyen a szexre. A hónap legintimebb és legőszintébb története jön egy olyan lánytól, aki vagina nélkül született.

„Vagina nélkül születtem, de ugyanolyan nő vagyok, mint te”

A ma 20 éves Tasha Bishop különleges története 13 éves korában kezdődött, amikor a legtöbb barátnője izgatottan várta, hogy mikor írhatják fel a naptárukba életük első menszeszét. Miközben szinte az összes csajnál beköszöntöttek a pirosbetűs napok, addig Tasha hiába várt, végül nem csak a sulis társainak, de otthon is azt hazudta, hogy már neki is megjött: „Túl nagy volt rajtam a nyomás és inkább hagytam anyukámnak, hogy hiába vegye nekem havonta a tamponokat, mintsem felvállaltam volna, hogy valami nem stimmel a testemmel. Még havi egyszer tesifelmentést is kértem hasgörcsökre hivatkozva, mint a többi lány” – emlékszik vissza Tasha.

Aztán szépen lassan a szüzesség elvesztése is téma lett a gimis csajbandában, viszont Tashanak fogalma sem volt róla, hogy vajon szexelhet-e egyáltalán úgy, hogy még mindig nem menstruált. Végül mindenről kitálalt és hosszú vizsgálatok vették kezdetét. „Kiderült, hogy habár kívülről átlagosnak néz ki minden, méh és méhnyak nélkül születtem és petefészekből is csak egy van, amit egy nagyon ritka betegség, a Mayer Rokitansky Küster Hauser Szindróma okoz. Ráadásul a vaginám sem alakult ki, így szexelni is csak egy igen bonyolult és fájdalmas eljárás után tudnék.” Tasha teljesen kiborult és jó ideig megkérdőjelezte, hogy egyáltalán van-e értelme az életének. „A legmegalázóbb az volt, amikor hormonvizsgálatokat végeztek el rajtam, hogy egyáltalán nő vagyok-e biológiailag” – mesélte a lány a brit Cosmopolitannek.

Végül egy szerelem segített neki, hogy feldolgozza mindazt, ami vele történt. Habár sokáig kerülte a fiúkat, az egyik közeli barátja mégis egy srác volt, akivel végül egymásba szerettek. Két hónapnyi randizás után Tasha mindent elmondott a szerelmének, aki végig támogatta és egy éven keresztül várt a szex témával. Ekkor döntött úgy a lány, hogy aláveti magát annak az eljárásnak, ami után lefeküdhet a barátjával. „Egy héten keresztül kórházban voltam és minden nap 8 órán keresztül kellett egy pénisz alakú tágítót használnom, ami gyakorlatilag szétfeszítette az izmaimat, hogy mesterségesen kialakítsa a vaginámat. Borzasztóan fájt és nagyon megalázónak éreztem.”

18 éves korában, miután befejeződtek a kórházi kezelések, Párizsba repültek a szerelmével és állítása szerint élete egyik legszebb emléke volt az első közös éjszaka. „Sok lány van, aki megbánja az első alkalmat, de én boldog vagyok, hogy olyannak adtam oda magam, aki végig kitartott mellettem és a legnehezebb pillanatokban is fogta a kezem.” A szerelmük pedig azóta is töretlen és habár távkapcsolatban élnek, havonta egyszer mindig talákoznak.  „Minden randinkra fel kell készülnöm és használnom kell a tágító készüléket, hiszen a belső izmaim visszaállnának egy idő után az eredeti állapotukba, de végtelenül boldog vagyok, hogy rámtalált a szerelem és, hogy teljes életet élhetek.”

Még több

Szépség