„33 éves randi blogger vagyok, és még szűz”

Sehogy sem fér össze a fejedben ez a két dolog így hirtelen? Egy belevaló bloggerlány elmesélte, miért működhet tökéletesen egymás mellett a szűzies randitipp osztogatás.

„33 éves randi blogger vagyok, és még szűz”

„Nem mintha nem rajonganék a pasikért és ne kívántam volna már csomószor a szexet, de a reménytelenül romantikus lelkem mindig megakadályozott a nagy döntés meghozatala előtti pillanatban” – kezdi a történetét Pinar, aki már a középsulis évei vége felé összejött egy sráccal: „Nagyon szerelmes voltam, ő csókolt meg először életemben, vele kezdtem el komolyabban randizni és hát ő volt az első is, aki csúnyán pofára ejtett.”

A negatív élmény jó időre elvette a kedvét a pasizástól, de végül az egyetemen sok kínos és rosszul sikerült randi után ismét benézett hozzá a szerelem. Ekkor Pinar már simán el tudta volna képzelni, hogy összebújjon a sráccal, akiről még a nagy éjszaka előtt kiderült, hogy nincs annyira oda a komoly kapcsolatokért. „Ezután egyre jobban kezdtem elengedni ezt a szex dolgot és inkább az írói karrieremre koncentráltam. Közben egy újabb esélyes srác toppant be az életembe, de róla is hamar kiderült, hogy felesleges lenne egyből az ágyba rohannom vele. Olyannal akarok lefeküdni, aki mellett boldogan ébredek fel másnap reggel.”

Aztán egy nap Pinar úgy döntött, hogy ha már egyébként is egy csomó pocsék randin van túl, miért ne oszthatná meg a tapasztalatait és a tanácsait másokkal. Így született meg a randi blogja, amit a mai napig imádnak a követői, viszont arról még nem mert az olvasóinak beszámolni, hogy még mindig szűz. „Nem tudom, miért nem árulom el ezt a kis titkot, hiszen biztos vagyok benne, hogy a megfelelő sráccal megtörténik majd a dolog. Lehet egyszer elmesélem nekik, de az is lehet, hogy addigra már nem is lesz mit.”

Még több

Szépség