Ilyen lesz Meghan Markle esküvői ruhája

A hercegi esküvő egyik legfontosabb részletére kíváncsi a fél világ, és képzeld, most nagyon érdekes információkat tudtunk meg róla!

Ilyen lesz Meghan Markle esküvői ruhája

Hamarosan itt a május, ami egyet jelent a nagy felhajtással, hiszen 19-én esküszik Harry herceg és csodaszép ex-színésznő szerelme, Meghan Markle! A rajongók nem győzik kivárni a hivatalos értesítéseket a részletekről, de a múlt héten kiderült például, hogy ki süti majd az ünnepi tortát, és, hogy milyen ízű lesz. Korábban már azt is fejtegették a szakértők, hogyan fest majd az elengedhetetlen tiara a jövendőbeli hercegné fején, és most a fanok elkezdték találgatni a menyasszonyi ruha kinézetét is.

 

Kettő ruci lesz

Ahogyan 2011-ben Katalint, valószínűleg most Meghant is két hófehér szettben láthatjuk. A ceremónia estéjén ugyanis volt egy szűk körű vacsora, ahova egy jóval visszafogottabb menyasszonyi ruhát vett fel Katalin hercegné. Az US Weeklynek nyilatkozó bennfentes szerint ráadásul Harry hercegnek is lesz váltóruhája!

Kate, the Duchess of Cambridge leaves Clarence House to travel to Buckingham Palace for the evening celebrations following her wedding to Prince William earlier in the day on April 29, 2011 in London. AFP PHOTO/WPA POOL/ John Stillwell (Photo credit should read JOHN STILLWELL/AFP/Getty Images)

US Getty Images

Menő dizájner tervezi

Ez nem annyira meglepő, de a rajongók összeállítottak egy listát is a lehetséges tervezőkről. A legvalószínűbbnek egy Ralph & Russo darabot tartanának, hiszen az eljegyzési fotókon is ezt a márkát viselte Meghan. De nagyon esélyes még Roland Mouret, aki régi jó barátja a menyasszonynak, ráadásul zavarba jött, amikor a WWD magazin megkérdezte tőle, mit tud a ruciról. És azt se felejtsük el, hogy nemrég nyilvánosságra került az Inbal Dror vázlata, amin állítólag Meghan ruhája látható.

 

Konzervatív és hivatalos összhatás

Katie Nicholl, aki már több könyvet is írt a royal-családról, állítja, hogy Meghan visszafogott ruhát szeretne, amiben domináns a csipke, és valamennyire takarva lesz a karja is. Lehet, hogy az egyébként bevállalós és divatos ara most tényleg enged a royal-szabályoknak, hogy ne akassza ki a királynőt!

 

Nem lesz drágább, mint Katalin hercegné ruhája

Pletykálták, hogy sokkal többe kerül majd, ám ez a hír állítólag mégiscsak hamis.„Nem tartom valószínűnek, hogy Meghan direkt megpróbálna túlszárnyalni egy jövendőbeli királynőt…” – árulta el Katie Nicholl az Entertainment Weeklynek. Ezek szerint a maximum ár 53 millió forint lesz, amiből azért szép ruhát ki lehet hozni!

Mi már alig várjuk, hogy kiderüljön az igazság, és lássuk a hercegné-jelöltet fehérben!

Még több

Szépség