2018.04.04.@ 08.04

5 jel, hogy készen állsz az összeköltözésre a pasiddal

Szinte minden este a fiúdnál alszol és egyre gyakrabban merül fel, hogy véglegesen becuccolj hozzá? Ha igazak rád ezek az állítások, akkor már csomagolhatsz is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy készen állsz az összeköltözésre a pasiddal

1. Megértitek egymás szokásait

A legsunyibb és legidegesítőbb tulajdonságok is azonnal lebuknak majd, ha összebútoroztok. Ezzel nincs is semmi baj, a lényeg, hogy tiszteletben tartsátok a másik apró szokásait és képesek legyetek megbeszélni, ha túlságosan zavar titeket valami. Simán mennek az ilyen apró tárgyalások? Máris kipipálhatod az első feltételt!

2. Nem ciki a pénzről beszélni

Apri Masini kapcsolatszakértő szerint a legtöbb félreértést és szorongást a pénz-téma okozza egy kapcsolatban. Viszont egy közös lakásnál közösek a számlák is és a pizzarendelésnél is gyakrabban kell eldönteni, hogy ki fizet a futárnak, így egy idő után nem lehet kikerülni a piszkos anyagiakat. Jó úton jártok a közös kecó felé, ha simán meg tudjátok beszélni a malacperselyes kérdéseket.

via GIPHY

3. Tudod, hogy nem lesz egyszerű

Ez persze nem azt jelenti, hogy a legrosszabb rémálmod válik majd valóra, ha rábólintasz a közös fedélre. Csupán előre át kell gondolni, hogy ki mit vár el a másiktól, így nem lesznek rejtett csapdák, amiket ne lepleztetek volna le időben. Ezzel sincs gond? Már ki is választhatjátok az egyenkulcstartókat!

4. Nem félsz független lenni 

Talán nincs is jobb érzés, mint minden este odakucorodni a szerelmedhez, viszont semmiképp se engedd, hogy beszippantson a közös lét! Mindig is imádtál festeni vagy a csajokkal shoppingolni? Ezután se dobd félre a hobbijaidat, hiszen ezek tesznek azzá, aki vagy. A pasid pedig pont ezekért imád annyira!

via GIPHY

5. Imádsz vele lenni

A randiszakértő Ravid Yosef szerint az egyik legfontosabb dolog, a régi randik megtartása. Oké, néha tényleg másra sem vágytok, csak a kanapén való popcorn-mozi kombóhoz, viszont figyeljetek rá, hogy heti egyszer megadjátok a módját a közös időnek. Így nem csak a szuper programok, de a hosszú szerelmes évek is borítékolhatóak.

Címkék: jelek kapcsolat összeköltözés párkapcsolat szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség