6 trükk a tökéletes szemöldökért

Hiába veted be a legújabb beauty-cuccaidat, mégsem lesz Insta-kompatibilis a szemöldököd? Próbáld ki ezeket a trükköket, és már kattinthatod is a következő szelfid!

6 trükk a tökéletes szemöldökért

1.Kócos hatás

Mindig szépen íveltre fésülöd a legapróbb szálakat is, hogy tökéletesen lesimuljon az összes? Ezzel mesterkélt lehet a végeredmény, ezért jobban teszed, ha néhány huncuttabb szálat szabadjára engedsz a lazább hatásért.

2. A kevesebb több

Oké, mostanában mindenki vastag szemöldökre vágyik, de ha alapból nem áldott meg a sors egy Cara Delevingne-féle csodával, inkább a sajátodból hozd ki a maximumot. Nem kell extra vastagra rajzolnod, sokkal menőbb lesz a végső look, ha visszafogottan csak a saját ívedet követed.

via GIPHY

3. Pontatlan kezdés

Felejtsd el a precizitást – mármint ha a szemöldöködről van szó -, mert az erős vonalak azonnal rámutatnak arra, hogy mesterkedél a sminkecsettel. Ha túl éles marad a kontúr, satírozd el egy fülpiszkálóval és kész is vagy!

4. Színre színt

Talán az egyik legfontosabb szabály, hogy a megfelelő árnyalatot használd, hiszen nincs annál cikibb, mint amikor kettéválik a természetes szín a szemöldökpor árnyalatától. Vásárlás előtt teszteld a termékeket egy kis felületen, hogy megtaláld egy életre az igazit!

via GIPHY

5. 100% fedés

Ne végezz félmunkát és vidd fel a festéket a szemöldököd teljes hosszára. Lehet, hogy csak az elejénél vagy épp az ív tetején van szükséged korrigálásra, de az egyenletes színért fuss át minden apró részen.

6. Mixelj a maxért

A tökéletes árnyalat kipipálva és a világért se mondanál le az új kedvenc szemöldökporodról? Szuper, de ne hagyd magányosan szegényt, szerezz be egy jó minőségű ecsetet is és fixálót a tartósságért. Ha több eszközt is bevetsz, jobb eséllyel nyered meg a make-up csatát!

Még több

Szépség