2018.05.06.@ 08.05

Kipróbáltam a kényelmes csajok frizuráját

Mázlista vagyok, mert a 2018-as Beauty Awards egyik legmenőbb indulóját tesztelhettem le: a Tigi Copyright Colour hajfestéket. Ráadásul ahelyett, hogy otthon esek neki a tincseimnek, egy igazi profi, Vörös Kati, a Horror Barbie Szalon tulajdonosa vette kezelésbe a frizurámat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kipróbáltam a kényelmes csajok frizuráját

14 éve melíroztatom a hajam, most viszont úgy sétáltam be a tesztelésre, hogy az egészet szeretném befestetni. Mivel – szerencsére – még nem őszülök, és fodrászom szerint az eredeti hajszínem is izgalmas, ezért sikerült meggyőznie, hogy csak néhány tincsem kapjon a Tigi Copyright Colour hajfesték ragyogó árnyalatból. 15 perc – ennyi ideig hagyta rajta a fürtjeimen a hajfestéket, majd a finisben kiválasztott négy nagyobb, az arcomat keretező tincset, melyeknek szintén jutott a hamvas szőkéből. Ez a titka a tökéletes, de mégis laza beach frizkónak, tudtam meg Vörös Katitól.

Mivel a kényelmes csajok táborába tartozom, akik – sajnos – akkor sem jutnak el havonta a fodrászhoz, ha időpontjuk van, Kati bevetett egy trükköt, amivel a feltűnő lenövést is elkerülhetem: jutott a hajtövemre az eredeti hajszínemtől egy árnyalattal világosabb színezőből. Ettől a melír sokkal természetesebben olvad bele a frizurámba, és az ígéret szerint hetekkel később is ugyanilyen élettel teli és élénk lesz a hajszínem.

Címkék: beauty awards beauty awards 2018 hajfestés melír szépségápolás szőke szőkítés tigi copyright colour

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség