2018.05.31.@ 13.05

Éveken keresztül nem mosta le a sminket, ez történt a szemével  

Elképesztő sztori járta be a netet egy ausztrál nőről, aki 25 éven keresztül nem mosta le a szempillaspirálját. Meg is lett az eredménye!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Éveken keresztül nem mosta le a sminket, ez történt a szemével  

Ugye te is jártál már úgy, hogy este hullafáradtan nem volt kedved lemosni a szempillaspirálodat? Ha a következő történeted elolvasod, akkor tuti, hogy nem teszel többet ilyet, ugyanis borzalmas egészségügyi következményei lehetnek. Legalábbis egy ausztrál nő azért került kórházba, mert évtizedeken át nem tisztította meg a szemét a szempillaspiráljától!

Theresa Lynch kezdetben annyit vett észre, hogy túlságosan meg van dagadva a szeme és sokszor égő, viszkető érzést tapasztal. A szemirritáció folyamatos diszkomfortot okozott az 50 év körüli anyukánál, amit szemcseppekkel és speciális gélcseppekkel próbált orvosolni, de semmi változás nem következett be. Végül szakértő segítséget kért és az orvosok döbbenten állapították meg, hogy a szemhéja belső része telis tele van apró fekete hólyagokkal és szemölcsökkel, amit a szempillaspirál okozott. A helyzet annyira komoly volt, hogy Theresa látása is veszélybe került és csak egy hosszú, kockázatos esztétikai beavatkozás során lehetett eltávolítani a dudorokat. A műtétet végző Dr Dana Robaei azért osztotta meg a sokkoló sztorit és a kezelés előtti képeket, mert szeretné felhívni mindenki figyelmét a felelőtlen sminkelés veszélyeire. Ő saját bevallása szerint még soha életében nem látott ilyen súlyos fertőzést a szemhéjon. A sokkoló fotókat ITT nézheted meg!

Ugye így már nem is tűnik annyira kivitelezhetetlennek az a pár perc, amit a sminklemosóddal tölthetsz esténként?

Címkék: baleset smink sminklemosó szempillaspirál szépség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség