Amal és George Clooney szerelmes fotóin olvadozik a net

Bár sokáig a válásukról szóltak a pletykák, a sztárpár ismét bebizonyította, hogy mennyire szeretik egymást.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amal és George Clooney szerelmes fotóin olvadozik a net

George Clooney és Amal Clooney nemrég az Amerikai Filmintézet éves gáláján vettek részt, ahol a sármos színész díjat is kapott. A jutamát pedig gyönyörű felesége adta át neki egy extra megható beszéd kíséretében. A páros már a vörös szőnyegen sem tudta levenni egymásról a tekintetét – hiába szóltak év elején a pletykák arról, hogy tönkrement a kapcsolatuk, a képeket elnézve szerelmesebbek, mint valaha.

Ha még ez sem lenne elég bizonyíték, a gyönyörű ügyvédnő és anyuka olyan beszédet mondott, amit még maga George is megkönnyezett. Kezdésként kiemelt pár olyan dolgot, amit nem mindenki tudhat róla: „George egy igazi úriember, a szó szoros értelmében, ami manapság egyre ritkább, mondhatni divatjamúlt” – kezdte Amal, majd felidézett egy olyan alkalmat, amikor férje az egyenlő bánásmódért kampányolt. „A forgatás alatt addig nem volt hajlandó elfogadni a meleg kabátot, az amúgy mínusz fokokban, amíg nem kapott rajta kívül az összes többi színész is” – mesélte az ügyvédnő.

A beszéde során még megemlítette férje jótékonykodásait és önzetlenségét, de az igazán megható rész csak ezután következett. Amal férje felé fordulva, neki címezve mondta el az utolsó sorokat. „Amit melletted megtaláltam, az a legnagyobb szerelem, amiről mindig reméltem, hogy létezik. Az, hogy láthatlak téged a gyermekeinkkel, a legnagyobb öröm az életemben. Mikor felnőnek és megértik, hogy mit teszel és, hogy ki is vagy valójában, nagyon büszkék lesznek rád!” – fejezte be Amal, majd egy hatalmas csókkal adta át a díjat férjének. Ezt a csókot elnézve pedig már tényleg senki nem kételkedhet abban, hogy George és Amal szerelme valódi, a kapcsolatuk pedig szorosabb, mint valaha!

Swooning THE KISS #georgeclooney #amalclooney #AFI ROOM OF LOVE

A post shared by IRENA MEDAVOY (@irenamedavoy) on

Címkék: amal clooney csók george clooney szerelem sztárpár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?