Istenes Bence őszintén beszélt az apaságról

A műsorvezető elárulta, milyen szoros a kapcsolatuk kisfiával, Nátánnal. Sőt, az is kiderült, hogy szeretné nevelni a hamarosan érkező csöppséget!

Istenes Bence őszintén beszélt az apaságról

Istenes Bence apa-fia fotói rendszeresen felrobbantják az Instát. A fűben hempergős képüket és a fürdés utáni köszös szelfijüket egyszerűen nem lehet nem imádni! A műsorvezető most pedig arról mesélt, hogy milyen sokat foglalkozik Nátánnal.

„Már akkor beszéltem hozzá, amikor az anyukája hasában volt, azt akartam, hogy hallja, szokja a hangomat. Amikor bementem érte a kórházba, mondtam a nővérnek, hogy nyugodtan adja oda, majd én megfürdetem, a kistestvéremet is mindig én mosdattam. Nem akarták elhinni, hogy ilyen bátor vagyok” – írja a Bors.

Emelett azt is elárulta, hogy Nátán teljesen máshogy viselkedik vele, mint az anyukájával, Csobot Adéllal. „Nyilván én erősebben fogom mint az anyukája, velem lehet másként is játszani. Nátán tudja: apával szabad birkózni, boxolni, anyával nem. Most két éves és éppen biciklizni tanul, de a kormányt is szívesen forgatja, persze csak akkor amikor áll az autó” – mondta Bence, majd hozzátette, hogy a hamarosan érkező babát is hasonló módon szeretnék nevelni.

„Örülök, hogy ilyen életrevaló srác lett, aki minden társaságban feltalálja magát. Semmit nem bántunk meg, a következő gyereket is hasonló szellemben neveljük majd. Vagány apuka vagyok, vagány a fiam is.”

Még több

Szépség