3 dolog, amit a srácok szerint tudnod kell az erekciós problémáról

Mivel egyik félnek sem könnyű kezelni a szitut, amikor egy pasi csődöt mond az ágyban, három bevállalós srác most úgy döntött, mindent kitálal az erekciós problémákról!

2018.06.16. 06:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 dolog, amit a srácok szerint tudnod kell az erekciós problémáról

„Én csak az utóbbi időben kezdtem tapasztalni erekciós problémákat” –meséli a 28 éves Jason, aki 6 éve él párkapcsolatban. „Pontosan tudom, milyen indok bújik meg a hátterében, hogy nem tudok teljesíteni mindig az ágyban, ugyanis két éve gyógyszereket kell szednem, ezeknek a mellékhatásai okozzák. Azért vagyok könnyebb helyzetben, mert a barátnőmmel együtt kellett hozzászoknunk a jelenséghez és kialakítanunk új szexuális szokásokat. Ettől még ugyanúgy el tudom juttatni a csúcsra, sőt én is élvezem a szexet. Csupán előre meg kell tervezünk, hogy mikor szedem be a gyógyszereket és mikor múlik el annyira a hatásuk, hogy helyreálljanak a dolgok odalent. A köztes időszakban pedig szerintem sokkal több előjátékkal kényeztetem a csajomat, mint amit más nők átélhetnek. Nem biztos, hogy egyből be kell parázni!”

American Pie 1990S GIF - Find & Share on GIPHY

„Életem első szexuális élménye óta tudom, hogy nem működnek rendesen az intim testrészeim. Ez persze nem azt jelenti, hogy sose keményedik meg a szerszámom, csak tini koromban korai magömléssel diagnosztizáltak és az erekciós problémák vele járó tünetként jelentek meg” –kezdi történetét a 32 éves Justin. „Nálam állítólag a rengeteg stressz és a magas vérnyomás okozza és ha nehezebb periódusban vagyok, akkor pszichésen meggátolom, hogy teljesíteni tudjak. Sokszor pedig egy másodperc alatt képes vagyok elélvezni a gatyámban, anélkül, hogy tettrekész cerkával közelíteném meg a csajt. Sajnos jó néhány barátnőm volt már, aki emiatt lépett le. Ennél talán csak az volt rosszabb, amikor egy lány konkrétan felnevetett a hálóban. A mostani csajom nagyon jól kezeli, teljesen természetes tud maradni a kínos pillanatokban. Így ahelyett, hogy még jobban nyomás alá kerülnék, inkább terhet vesz le a vállamról, ami sokat javít az állapotomon”

Sexy Jake Gyllenhaal GIF - Find & Share on GIPHY

„7 éve vettem észre először, hogy problémám van az erekcióval. Azóta egyre gyakrabban veszem észre a hálószobában, leginkább akkor, amikor egy stresszes nap után vágunk bele a hancúrozásba” –magyarázza a 29 éves Nicolas, aki kapcsolatot is nehezen tud kialakítani emiatt. „A munkahelyemen óriási a nyomás rajtam és ha észreveszem, hogy otthon se tudok teljesíteni, akkor még frusztráltabbá válok.  Ezért amikor összejövök egy csajjal, a legvégsőkig próbálom titkolni, hogy ilyen problémával küzdök. Nagyon fontos, hogy türelemmel és megértéssel fogadják a diganózisomat. A legrosszabb élményem, amikor az exbarátnőm bosszúból mindenkinek elárulta az ágyban történt cikis pillanatainkat”

Címkék: erekció párkapcsolat szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?