Harry herceg és Meghan hercegné ikreket várnak?

Még egy hónap sem telt el a nagy hercegi esküvő óta, máris azt pletykálják, hogy az újdonsült hercegné várandós…ráadásul nem is egy bébivel!

Harry herceg és Meghan hercegné ikreket várnak?

A világ sosem felejti el május 19-ét, hiszen tavaly év vége óta mindenki Harry és Meghan esküvőjét várta.  Bár nemrég még egyes források azt gondolták, hogy a hercegné megbánta a nagy igen-t, most mégis  úgy néz ki, hogy nincs semmi baj. Annál is inkább, mert a legújabb hír az, hogy Meghan ikreket vár Harry hercegtől!Life & Style magazin címlapján figyel a sztori, miszerint egy kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt a hercegné, és képzeld, egy, a párhoz közeli forrás részleteket is elárult a lapnak!„Meghan barátai biztosan tudták, hogy már terhesen ment az oltárhoz. Az állapotát is csak két nappal az esemény előtt tudta meg, és nem véletlenül volt laza az esküvői ruhája a hasán” – mondta a titokzatos bennfentes hozzátéve, hogy Károly herceg szülinapi partiján is eléggé látványos volt az a bizonyos pocak… “Harry azt mondta a barátaiknak, hogy a kislányt esetleg Dianának neveznék el az édesanyja emlékére”- zárta le a beszélgetést a forrás.

Life & Style

Egyelőre természetesen nem érkezett reakció a magazin bátor húzására, de több mint valószínű, hogy az elmélet csupán kacsa. A Kensington-palota minden valós infót kiír a Twitter oldalukra, de Meghan terhességét egy pillanatra sem említik. Kíváncsian figyeljük a hercegné fotóit, de nagyon meglepődnénk, ha már több hónapja kismama lenne.

Még több

Szépség