„A barátom apukája tönkretette a kapcsoltunkat”

Pár napja egy nagyon őszinte levél érkezett a Cosmo email címére! Készülj fel, mert nagyon komoly témáról lesz szó!

2018.06.17. 06:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„A barátom apukája tönkretette a kapcsoltunkat”

„Mikor először találkoztam a barátom szüleivel, úgy gondoltam, hogy náluk kedvesebb és odaadóbb ember nincs a földön. Persze már akkor is feltűnt pár furcsaság, de akkor még egyáltalán nem érdekelt a dolog, hiszen annyira szerelmes voltam a pasimba, hogy a lila köd teljesen elvette az eszemet. Először igazából akkor éreztem azt, hogy teljesen befolyásolni akarja az életünket és az érzéseimet, mikor arról volt szó, mi legyen a fia karrierjével.

Leültetett minket és közölte, hogy szeretné, ha külföldön tanulnánk tovább. Mivel én elkezdtem itthon egy egyetemet és éppen beindult az énekesi karrierem, egyáltalán nem szerettem volna kiköltözni. Én itthon képzeltem el a jövőmet. Persze ezt neki is megmondtam. A reakciója azonban egyáltalán nem az volt, amire számítottam! Elkezdett velem ordibálni, hogy akkor rohadjak meg a kis városban, ahonnan jöttem, vezessem a gagyi kiskocsimat és keressek 150 ezret egész életemben.

Napokig sírtam az eset után, bár valószínűleg inkább az bántott, hogy a barátom csöndben végighallgatatta a monológot és nem szólt egy szót sem. Sőt, mikor felmentünk a szobájába, azt mondta, azért szeret, mert én sem szólaltam meg. Én mindig nagyon büszke voltam magamra, hogy kiállok az igazamért, ezért ez a mondat szinte megsemmisített.

Pár nap alatt sikerült túl tennem magamat az eseten, és gondoltam, az apósjelöltemnek is van annyi esze, hogy soha többé nem hozza fel ezt a témát. Ennek ellenére még évekig kaptam a cseszegetését, amiatt, hogy én visszatartottam a fiát. De azt hiszem a mélypont akkor következett be, mikor el szeretett volna költözni otthonról a barátommal. Nélküle nem választhattunk albérletet, mindegyiket meg kellett neki mutatni, és mivel nagyon ad arra, mit gondolnak róla mások, csak olyanba egyezett bele, ami méregdrága volt. Persze felajánlotta a segítségét, de mi önerőből szerettünk volna elköltözni, nem pedig apuci segítségével. A pasim természetesen végül bele ment, bár nem nagyon volt más választása.

Miután elköltöztünk azt hittem, végre kicsit kettesben lehetünk és kialakíthatunk egy saját életet, de sajnos hatalmasat tévedtem! Folyamatosan jött az érzelmi terror, ha nem mentünk át hozzájuk minimum háromszor hetente, és jöttek a sírós telefon beszélgetések, hogy majd nagyon meg fogjuk bánni, ha meghalnak.

Végül 4 év együttlét után megelégeltem az egészet és úgy döntöttem kiszállok a kapcsolatból. Azt hiszem azt tette be végül a kaput, mikor egy családi vacsorán előkerült a házasság témája és közölte csak akkor kérheti meg a fia a kezemet, ha megígérem, aláírom majd a házassági szerződést, mert én tipikusan az a nő vagyok, aki csak le akar lépni a vagyonnal.”

Címkék: szakítás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?