7 ruhaméretet fogyott, most így néz ki

Ennek a fiatal lánynak a sztorija nagyon inspiráló, ha te is szeretnél ledobni néhány kilót, mindenképpen nézd meg az átváltozását!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 ruhaméretet fogyott, most így néz ki

Egy 26 éves ausztrál nő, Zoey Weir korábban elképesztően sok egészségtelen dolgot evett, nagyon rá volt kattanva például a gyorskajára és az édességre. Ennek köszönhetően egy reggelen jött a sokk: 117 kilót mutatott a mérleg! Ekkor 52-es méretű ruhákat hordott. Szörnyen érezte magát, mert egy rövidke séta is kifullasztotta, délutánonként pedig muszáj volt lepihennie, mert állandó fáradtság gyötörte. A kétgyerekes anya ekkor határozta el, ez így nem mehet tovább.

„Mértéktelenül ettem, mert imádtam az ételt. Addig tömtem magam, amíg rosszul nem lettem. Így utólag olyan, mintha azt gondoltam volna, a világon hamarosan elfogy majd minden étel, ezért jobb, ha most eszem, amíg van. Ráadásul érzelmi evő is voltam. Ettem, ha szomorú voltam, ha boldog, ha unatkoztam, és ha ünnepeltem. Ettem, mert boldoggá tett, aztán pedig szomorú lettem, mert láttam, hogy meghíztam. Hogy ezt kibírjam, megint az evésbe menekültem. Ördögi kör. Fogalmam sem volt, milyen az, ha az ember éhes, mert folyamatosan rágcsáltam valamit.” – mesélte egy ausztrál magazinnak.

Zoey végül készített egy Insta-profilt, ahol folyamatosan beszámolt arról, hol tart éppen az önmagával és a kilókkal vívott harcban. Beiratkozott egy edzőterembe és drasztikusan változtatott az étkezési szokásain is. Nemet mondott a pizzára, a krumplira, a cukros üdítőkre. A végeredmény mínusz 50 kiló és 7 ruhaméret! A fiatal nőt mára több ezren követik, ő pedig örül, hogy jó példát mutathat.

Címkék: diéta edzés fogyás inspiráció Instagram sport

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?