5 jel, hogy a randizásból nem lesz kapcsolat

Honnan tudhatod, hogy a nyári flörtödből nem lesz happy ending? Ha ezeket a jeleket látod, akkor esélyes, hogy a nyár végére már külön utakon folytatjátok.

2018.06.20. 13:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy a randizásból nem lesz kapcsolat

Össze-vissza üzenget

A legelején szinte minden nap a mobilodon lógsz, mert óránként érkeznek az édes üzik a sráctól, majd egy idő után teljesen eltűnik. Nem kizárt, hogy hamarosan újra rákapcsol a szövegelésre, viszont ez még így is elég rossz jel. Dr. Danielle Forshee pszichológus szerint a randizgatás kezdeti fázisában mindkét félnek megfelelő energiát kell a másik megismerésébe fektetni, amibe nem fér bele, hogy időnként felszívódjon a másik.

Életed legrosszabbját alakítod

Teljesen rendben van, hogy jobban odafigyelsz a viselkedésedre, mert le szeretnéd nyűgözni a srácot, de ha azon kapod magad, hogy már nem is önmagadat adod, akkor gyorsan húzd be a kéziféket! Érdemes megkérdezned magadtól, hogy vajon miért félsz attól, hogy a pasi nem lenne oda azért, aki valójában vagy. Egy életen át úgy sem tudsz színészkedni és nem is szabad.

Barátnő helyett barátok

Minden percet együtt töltötök az elején, de egyre több progit mond le a haverjaira hivatkozva? Neked is biztos jól esik a csajokkal is kimozdulni, de ne hagyd, hogy a kanbulik miatt parkolópályára kerülj! Itt az ideje, hogy téged is bemutasson a pasibandának és bevonjon néhány kimozdulásba. Ha szigorúan elszeparálna a srácoktól, akkor húzd a nyúlcipődet.

Egy helyben toporogtok

Már három hónapja együtt vagytok, de még mindig nem mutatott be a szüleinek, fogalmad sincs, hogy mi a kedvenc kollégája neve és úgy általában semmi előrelépés nem történt a kapcsolatotokban. Ha még a kulcscsere vagy a szeretlek elhangzása is fényévekre tűnik, sajnos sanszos, hogy itt a búcsú ideje.

Túlóra túltolva

Az első néhány hétben szinte minden este találkoztatok, most viszont már a hétvégéken is dolgoznia kell? Lehet, hogy tényleg húzósabb időszakát éli a melóban, de egy munka sem lehet annyira durva, hogy legalább egy puszira összefuthassatok, igaz? Vedd észre, ha a kifogás kamu és hagyd a munkamániás pasit másra.

Címkék: kapcsolat randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?