„Azt hittem csak sima hasfájás, kiderült, rákos vagyok”

Egy lány átlagosnak hitte tüneteit, azonban egyik pillanatról a másikra rémálommá változtatták az életét.

2018.06.21. 10:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Azt hittem csak sima hasfájás, kiderült, rákos vagyok”

Danielle története 28 évesen kezdődött, amikor gyakori hasfájást, hányingert, hasi fájdalmakat és fáradékonyságot kezdett észlelni. Egészen addig minden rendben ment az életében: ügyvédként dolgozott és Londonból Amszterdamba költözött, ahol a szerelmével élt.

Amikor a hasában jelentkező fájdalom elviselhetetlenné vált és már a gyomra is kezdte felmondani a szolgálatot, úgy döntött, utána jár a dolognak és elmegy az orvosához. Ekkor már sejtette, hogy valami nincs rendben. Lassan egy falat étel sem maradt meg benne és borzasztó fájdalmakkal kellett megküzdenie. Az első vizsgálatok után azonnal visszaköltözött Londonba, ahol egy tükrözés segítségével felfedezték, hogy rosszindulatú tumor van a beleiben. A hír hallatán teljesen összeomlott – mindig is egészséges, aktív életet élt és minőségi ételeket evett, ráadásul sosem gondolta volna, hogy ilyen fiatalon a rák alakulhat ki nála.

Az eltávolító műtét után sajnos még mindig nem fordult pozitívra az állapota, így további vizsgálatokon és műtéteken esett át – mindaddig, amíg biztossá nem vált, hogy a rák nem terjed tovább. A betegség három évre keserítette meg a fiatal lány életet, viszont rengeteg felismerést hozott számára. „Már tudom, milyen rövid az élet, hogy mindig csak azt szabad tenni, amit a szívem diktál és, hogy értékelnem kell, amim van.” – mesélte Danielle.

Miután a lány felépült, visszatért a munkahelyére, összeházasodott a barátjával és nem sokkal később életet adott egy gyönyörű kislánynak. „Nagyon hálás vagyok a férjemnek, hogy kitartott mellettem és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy csodálatos, támogató családom van és a betegségem alatt is tisztelettel és elfogadással fordultak felém” – mondta a most 34 éves ügyvédnő, aki mára már teljesen egészséges, és boldogabb, mint valaha.

Címkék: egészség hasfájás rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?