Szomorú, ami kiderült Pippa Middleton babájáról

Születése után ő lesz a leendő király elsőfokú unokatesója, valamitől mégis megfosztják már az érkezése előtt. Tudd meg, mi az!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szomorú, ami kiderült Pippa Middleton babájáról

Áprilisban bombaként robbant a hír, hogy Pippa Middleton, Katalin hercegné húga várandós. A bennfentes infók szerint az új royal bébi októberben fog világra jönni, így a kis Lajos hercegnek egészen őszig kell várnia, hogy játszópajtást kapjon. Ha ugyanis a baba megszületik, nem is kérdéses, hogy a Middleton-lányok együtt fognak babázni és rengeteg cuki közös fotót nézhetünk majd meg róluk a palota hivatalos Instagram-oldalán.

A baba György, Charlotte és Lajos elsőfokú unokatestvére lesz, mégsem kaphat majd hivatalos királyi címet, nem lehet herceg vagy hercegnő. Ugye, milyen fura, hogy György herceg király lesz, de az unokatesó marad közember?

Pedig Marlene Koenig, royal szakértő szerint, mivel a többi királyi családtaggal ellentétben Pippa és James nem birtokol királyi címet, ezért a gyereküket sem illeti meg semmilyen uralkodói titulus. Azt is hozzáfűzte, hogy semmilyen kiskapu nem létezik a szabály ellen és sajnos kivételt sem tudnak tenni. Titulus ide vagy oda, az biztos, hogy Lajos és az unokatesója ettől függetlenül boldogan fog közösen játszadozni.

Címkék: charlotte hercegnő györgy hereg Katalin hercegné királyi család Pippa Middleton terhes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?