Hosszú Katinka tényleg válni akar

Tuti, hogy titokban te is irigykedtél arra a lángoló szerelemre, ami Katinka és Shane között volt. Most azonban úgy tűnik, ebből sajnos már semmi nem maradt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hosszú Katinka tényleg válni akar

Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup kálváriája tavaly ősszel kezdődött, ám azt sokáig nem lehetett tudni, miért romlott meg a házasságuk. Shane azonban egy hónappal ezelőtt megtörte a csendet, egy nyílt levélben azt írta, az úszónő hűtlensége miatt távolodtak el egymástól. Egy darabig biztosan te is abban reménykedtél, hogy kibékülnek, mert bár Katinka februárban beadta a válókeresetet, az első tárgyaláson egyik fél sem jelent meg. Egy ország hitte, talán győzhet a szerelem. A Blikk azonban most azt az információt kapta, hogy a sztárúszó kérelmezte, ne szüneteljen tovább a válóper.

„Úgy tudom, Katinka kérelmezte, hogy folytassák a felfüggesztett eljárást. Az ügyvédjével nemrégiben küldték be az iratokat a bíróságra, hogy ne szüneteljen tovább a válóper” – árulta el a lapnak a házaspár meg nem nevezett ismerőse.

Hosszú Katinka és Shane Tusup 2008-ban ismerkedett meg egymással, amikor az úszónő az Egyesült Államokban élt. Sokáig titkolták, hogy együtt vannak, de minden kiderült, amikor 2012-ben, a londoni olimpia után a férfi lett Katinka edzője. 2013-ban házasodtak össze, Shane pedig imádata jeléül 2015-ben magára tetováltatta felesége becenevét, az Iron Lady-t. Ezt most nagyon bánhatja, igaz?

Címkék: hosszú katinka magyar sztárok megcsalás tetoválás válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?