Mégsem halt meg a Trónok Harca egyik szereplője?

Oké, már elgyászoltad, de azért tuti örülnél neki, ha a fináléban visszatérne, nem? Úgy tűnik, az őt alakító színész elszólta magát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mégsem halt meg a Trónok Harca egyik szereplője?

Ne tagadd, tudjuk, hogy te is zokogásban törtél ki a tévé előtt, amikor azt a részt nézted, amiben Hodor feláldozza magát a barátaiért. Bár a GoT fanok az évek során megedződtek, hiszen a szereplők többsége előbb-utóbb szörnyű halált hal, ennek a kedves karakternek csak nehezen tudtak búcsút inteni. Most viszont úgy tűnik, még sincs minden veszve, talán még reménykedhetsz abban, hogy a nagy melák visszatér a képernyőre.

A Hodort alakító ír színész, Kristian Nairn ugyanis a napokban interjút adott egy amerikai magazinnak, ebben pedig egészen egyszerűen nem volt hajlandó megerősíteni, hogy a sorozatbéli karaktere tényleg meghalt.

„Szerintem nagyon jó lett az a rész, mert maradt a nézőnek egy kis titokzatosság a végén, hiszen nem lehetett látni, hogy Hodor konkrétan meghal. Akkor most halott vagy sem? Ki tudja!” – mondta a színész, aki ezzel az egekbe tolta a fanok vérnyomását.

Nyilatkozata óta mindenki azt találgatja, vajon lehet-e majd látni jövőre az utolsó évadban Hodort vagy sem. Egyébként már most óriási a felhajtás a Trónok harca befejező részei körül, múltkor például a Sansát alakító Sophie Turnert szedték szét a netezők, amiért az új tetkójával spoilerezett. Na és ott volt a Daeneryst alakító Emilia Clarke cuki búcsúüzenete is, valamint a jó hír, hogy 2020-ban kijön a GoT első előzménysorozata.

Címkék: hodor hodor halála külföldi sztárok trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?