1 órát sminkel, hogy eltüntesse a bőrbetegségét

Sokáig nagyon szégyellte magát, pedig egyáltalán nem kellett volna. Mostanra igazi híresség lett a fiatal lányból!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1 órát sminkel, hogy eltüntesse a bőrbetegségét

11 évvel ezelőtt az akkor 19 éves Breanne Rice egy reggel arra ébredt, hogy van egy pötty a szeme alatt, de nem foglalkozott vele, ugyanis azt hitte, hogy a napozás miatt jött ki és majd biztosan elmúlik. Sajnos később a folt növekedni kezdett, majd az orvosok egy vitiligo nevű bőrbetegséget diagnosztizáltak nála. Ez egy olyan pigmentelváltozás, amiről nem tudják, hogy mitől jön elő néhány embernél. Lényege, hogy a beteg bőrében elhalnak a melanint, vagyis festékanyagot termelő sejtek, így fehér foltok jelennek meg a testen. Breanne annyira összetört a szépséghiba miatt, hogy azonnal otthagyta a modellszakmát és naponta több, mint egy órát töltött sminkeléssel, hogy elrejtse a problémát. Úgy döntött, hogy új szakmát választ, így egészség szakértő lett. Ennek köszönhetően a saját bőrét is sokkal jobban megismerhette.

2015-ben úgy érezte, hogy újra visszatérne a kamerák kereszttüzébe és jelentkezett a Nagy Ő című műsorba, ahová be is válogatták. A forgatáson senkinek sem beszélt a bőrhibájáról és minden adás előtt gondosan lealapozta magát. „Rettegtem, hogy HD minőségben simán ki fogják szúrni a nézők a pigment elváltozásomat, vagy ha sírok, akkor le fog jönni a festék.”  – nyilatkozta a lány.

Majd egyszer, amikor visszanézett egy adást rájött, hogy mindig rejteget valamit és lemosta a festéket az arcáról és egy igazi no makeup képet posztolt az Instájára. Ezek után pedig rengeteg magazin szeretett volna vele interjút csinálni és a sztorija bejárta a világot. Mostanra már nagyon sokan imádják a bátorságáért!

Címkék: bőrbetegség egészség Instagram modell smink smink nélkül szépség vitiligo

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?