Brad Pitt szeretné bemutatni Jennifer Anistont a gyerekeinek?

Ha így van, Angie nem tehet ellene semmit, muszáj engednie volt férjének, ha nem akarja elveszíteni a gyerekek felügyeleti jogát. Bonyolult a szitu, igaz?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt szeretné bemutatni Jennifer Anistont a gyerekeinek?

Ha választanod kéne, akkor te is inkább Branistonra szavaznál Brangelina helyett? Akkor van számodra egy jó hírünk, mert az a helyzet, hogy megint felröppent a pletyka, mely szerint alakul közöttük valami. Egyes amerikai lapok megszellőztették, hogy Brad Pitt azt szeretné, ha a hat gyermeke mindenkivel megismerkedne, aki fontos a számára. Ebbe a körbe tartozik állítólag első felesége, Jennifer Aniston is.

„Brad szeretné, ha mindenkivel találkoznának a gyerekei, aki különleges és fontos neki, Jen pedig egyértelműen ebbe a kategóriába tartozik. Már nyílt titok, hogy támogatják egymást második válásaikban… Talán idővel több is lesz köztük megint!” – nyilatkozta névtelenül egy barát.

Brad Pitt 2000-ben vette feleségül Jennifer Anistont, ám 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith forgatása után Angelina Jolie kedvéért elhagyta őt. Jen nagyon sokáig padlón volt, nehezen tudta elfelejteni Bradet, ám végül 2011-ben megismerkedett Justin Theroux-val, akibe nagyon szerelmes volt. Még az igent is kimondta neki 2015-ben, ám valamiért ez a házasság sem működött, idén év elején együtt jelentették be, hogy válnak. Azóta a fél világ azért drukkol, hogy Braniston újra valósággá váljon.

Címkék: angelina jolie Brad Pitt brangelina braniston jennifer aniston külföldi sztárok válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?