Élő adásban mondták el a pasik, hogyan csalják meg barátnőjüket

Azt hiszed, észrevennéd, ha a pasid megcsalna? Azok alapján, amiket ezek a srácok meséltek, nem vagyunk ebben olyan biztosak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Élő adásban mondták el a pasik, hogyan csalják meg barátnőjüket

Egy ausztrál rádióműsorban nemrég a megcsalás volt a téma, egy betelefonáló pedig erőt vett magán és elmondta őszintén, hogy hűtlen és szeretne továbbra is az maradni. Ezen felbuzdulva még többen telefonáltak be és mesélték el, miként csalják meg barátnőjüket, vagy feleségüket. Tőlük most minden mocskos kis trükköt megismerhetsz!

Az első betelefonáló pasi elmondása szerint a vécétartályban rejtette el másik telefonját, amin a szeretőjével beszél. Kéthetente találkozik a másik nővel és a műsorvezetőket próbálta rávenni arra, hogy adjanak neki tippeket, hogy miként tudná továbbra is titokban tartani viszonyát.

Egy másik férfi szerint nem szabad elárulni a jelszavakat a nőnek, de ha már tudja, akkor meg kell változtatni az összeset. Olyan is akadt, aki azt mondta, előre szokott készíteni fotókat, amin a barátaival vacsorázik vagy bulizik, hogy el tudja őket küldeni barátnőjének, aki ezek szerint okkal féltékenykedik.

Nem csak pasik, nők is telefonáltak. Egyikük például a játszótéren jött össze egy apukával. Többen mondták azt, hogy az üzeneteket kitörlik telefonjukból, illetve ha valahova elmennek, nem kártyával, hanem készpénzzel fizetnek, mert annak így nem lesz nyoma.

Persze olyanok is voltak, akik azért telefonáltak be, hogy elmondják, nem éri meg félrelépni, hiszen ha már erre vetemedünk, teljesen felesleges fenntartani a kapcsolatot. A legtöbben arra próbálták rávenni a legelső betelefonálót, hogy szakítson szeretőjével és valljon be mindent gyermeke anyjának, hátha meg tudják oldani a dolgot.

Címkék: megcsalás szerelem szex trükkök vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?