Ezért rossz a kapcsolat Weisz Fanni és anyukája közt?

A sztár és anyukája már nagyon régóta nem beszélnek egymással, a család állítólag még az esküvőre sem hivatalos. Vajon mi a gond?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért rossz a kapcsolat Weisz Fanni és anyukája közt?

Weisz Fanni utoljára egy évvel ezelőtt találkozott édesanyjával, méghozzá azon a színházi premieren, ahol a modell életéből készített darabot, a Szavakat adták elő. Kapcsolatuk már akkor sem volt túl jó, azóta azonban nem is javult a helyzet. annyira, hogy Fanni anyja az újságokból értesült arról, mi van a lányával.

„SMS-ben szoktunk néha üzenni egymásnak, ezeknek nagyon örülök. Egy anya számára a gyermeke és az iránta érzett szeretet mindig megmarad, és hiszem azt, hogy ez fordítva is így van. Bármi legyen is vele, az ajtóm mindig nyitva áll, és a család tárt karokkal várja, amikor jönni akar” – mondta a Borsnak Fanni édesanyja, aki lánya esküvőjéről a lapokból értesült. Mint kiderült, még meghívót sem kapott a család a nagy napra, csak onnan tudták meg, hogy férjhez megy, hogy olvasták az erről szóló híreket.

Weisz Fanni még karácsonykor sem találkozott családjával, akik a mai napig azt állítják, pasija, Péter miatt romlott meg ennyire a viszony köztük. Szerintük befolyásolja és kihasználja a modellt, de hogy pontosan mi áll a háttérben, az még nem derült ki.

Címkék: anyukája esküvő vőlegénye weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?