Csobot Adélból világhírű énekesnő lehet?

Az énekesnőre nem akárki figyelt fel, hanem az egyik legnagyobb tehetségkutató kitalálója, aki még a saját YouTube csatornájára is kirakta a videóját!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csobot Adélból világhírű énekesnő lehet?

Csobot Adél még 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahol a 20-as éveket időző szettjében és számával, szinte mindenkit elkápráztatott a műsorban. Nemrég pedig Amerikában is felfigyeltek rá, amikor kikerült egy X-Faktor Global nevű YouTube-csatornára, amit a műsor alapítója, Simon Cowell csapata csinál. Erre a csatornára szokták feltölteni azokat a felvételeket a műsorból, amelyek valami pluszt adtak a tehetségkutatóhoz. A válogatásban találhatóak szuper vicces jelenetek és a legkiborítóbbak is erre az oldalra szokták feltölteni, de a legeslegjobbakat is. Ide került fel Csobot Adél That man című előadása, ami alá azt írták, hogy tombolt a zsűri a szám alatt.

A Bors ennek kapcsán megkereste Adélt, aki mint kiderült, semmit sem tudott az egészről! „Nem tudtam, hogy felkerültem arra a csatornára. Köszönöm, hogy szóltak, ezzel most feldobták a napom. Nagyon megtisztelő, hogy tartották annyira jónak azt az előadást, hogy bekerült a legemlékezetesebb videók közé. Egyébként a mai napig, amikor találkozom az ismerőseimmel, az első fellépésemet emlegetik fel valamiért. Ez nagyon megmaradt az emberekben” – mesélte Adél a lapnak. Az énekesnő azt is elárulta, ha meghívnák egy külföldi tehetségkutatóba, akkor nem sértődne meg, de most éppen más elfoglaltságai vannak, hiszen második gyermekét vára Istenes Bencétől.

Címkék: 2012-es x-faktor csobot adél énekes simon cowell x-faktor youtube

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?