Ez a Trónok harca szereplő utálta Ed Sheerant

Tedd a szívedre a kezed, és ismerd be: bármennyire is bírod Ed Sheerant, pocsék volt abban az 5 percben, amit a Trónok harcában kapott. De nyugi, az egyik fontos mellékszereplő ugyanígy gondolja.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a Trónok harca szereplő utálta Ed Sheerant

Ed Sheeran Trónok harcás kameója valószínűleg minden GoT rajongónak emlékezetes marad. Na nem azért, mert olyan jó volt, hanem mert akkora tömeghisztit váltott ki – a troll-hadjárat miatt az énekes még a Twitterről is törölte magát. A szerepet egyébként a sorozat Aryáját alakító Maisie Williams intézte el kedvencének, aki szerette volna, ha imádott sztárja egy jelenetben játszhat vele. Egy friss interjúból viszont kiderült, hogy nem csak a netezők nem csípték Ed alakítását és feltűnését, hanem az egyik Trónok harca szereplő sem.

Nem, nem Cersei, pedig belőle pont kinéznénk…

…kapaszkodj, de Hodor volt az, akit már az ötlettől is kirázott a hideg, hogy egy menő popsztárt rángassanak a díszletek közé.

Oké, a sorozatban talán egyetlen értelmes mondatot sem hallottál tőle, de a valóságban az őt megformáló színész, Kristian Nairn nagyon is kritikus. „Nem bírom a Trónok harcás kameókat, egyszerűen utálom őket. Ezek a vendégszerepek csak arra jók, hogy kizökkentsék a nézőt a sorozat – egyébként nehezen felépített – világából és hangulatából. Az Ed Sheeranes húzást kifejezetten gyűlöltem. De tényleg, mit keresett ott? Jó zenész, jó arc, de miért kellett betenni a sorozatba?” – fakadt ki a sztár a Huffington Postnak, aki valószínűleg gondoskodott róla, hogy egyetlen celebnek se legyen kedve jó ideig páncél mögé bújni.

Címkék: cameo ed sheeran Game of Thrones hodor kristian nairn trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?