Ezt örökli Katalin hercegné, ha Károly király lesz

Meghan sajnos hiába próbálkozik, ő soha nem lehet Diana hercegnő utódja. Katalinnak viszont úgy tűnik, össze fog jönni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt örökli Katalin hercegné, ha Károly király lesz

Emlékszel még, amikor Vilmos herceg Diana eljegyzési gyűrűjével kérte meg Katalin kezét? A trónörökös váratlan húzása óriási megtiszteltetést jelentett és a menyasszonyt sokan már akkoriban Diana hercegnő utódjaként emlegették. Nem csoda, hiszen Vilmos édesanyját örökre a szívükbe zárták az emberek, Katalin jósága, szépsége és stílusa rá emlékezteti őket. Dianához hasonlóan Katalin már több gyermekkel megajándékozta a királyi családot, április végén megszületett György és Charlotte kisöccse, Lajos herceg.

Ha Vilmos édesapja, Károly egyszer trónra kerül, akkor a hagyomány szerint Katalin hercegné Diana egykori címét fogja kapni, ez pedig úgy szólt: a walesi hercegnő. A brit királyi családban ugyanis a különböző rangok a házasságok, válások és halálesetek által folyamatosan öröklődnek. Mivel Erzsébet királynő halála esetén, Károly hercegből király lesz, a walesi herceg cím Vilmosra száll, felesége pedig felveheti Di régi rangját.

Az angol „Princess of Wales” sokkal előkelőbb címnek számít, mint Katalin jelenlegi „Duchess of Cambridge” titulusa. (Ezért szokták Dianát hercegnőnek, Katalint pedig hercegnének fordítani.) Szóval, ha megkapja majd, az hatalmas megbecsülést jelent, ugyanis Diana tragikus halála óta senki nem birtokolta ezt a rangot. Károly második felesége, Kamilla nem vehette fel, egyrészt kegyeleti okokból, másrészt azért, mert a közvélemény így is úgy gondolta, már épp eleget elvett Dianától.

Címkék: charlotte hercegnő diana hercegnő Katalin hercegné királyi család lajos herceg meghan hercegné vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?