Magyar lány tarolt az America’s Got Talentben

A foci vb-re talán nem jutottunk ki, ma mégis egy magyar fiatalra figyel az egész világ. Egy szombathelyi származású lány ugyanis olyan nagyágyúkat varázsolt el a produkciójával egy amerikai tehetségkutatóban, mint Heidi Klum, vagy Mel B.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Magyar lány tarolt az America’s Got Talentben

Ugye emlékszel még a Csillag születik című tehetségkutatóra? Na és megvan a show amerikai nagytesója, az America’s Got Talent? A formátumban bárki bármilyen műsorszámmal nevezhet, a lényeg, hogy elvarázsolja a zsűrit és a közönséget. A 13. évad 5. része azért volt nagyon különleges, mert egy magyar származású lány sétált a szirogú zsűri elé, és egy ugróköteles produkcióra építette a továbbjutását. Az ötlet kevésbé keltette fel az első másodpercekben a zsűri figyelmét, mint a származása, legalábbis egészen addig, amíg Vajda Vivien be nem bizonyította: egy ugrókötél pont elég, hogy kivívja a nagy Simon Cowell elismerését.

A produkció közben Heidi Klum szeme is kikerekedett, aki talán a legkevésbé szimpatizált kezdetben a lánnyal, Mel B pedig egyenesen briliánsnak nevezte a csajt. A mécses akkor tört el, amikor a mindig szirogú és kiszámíthatatlan tv-s mogul, Simon Cowel is megdicsérte a lányt. A produkció egyébként 4 egyértelmű és erős igennel érdemelte ki a továbbjutást, és biztosak vagyunk benne, hogy te is imádni fogod, ha megnézed a videót!

Címkék: america's got talent magyar lány magyar siker simon cowell tehetségkutató vajda vivien válogató

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?