Minden, amit a Wonder Woman folytatásáról tudni lehet

Végre elkezdték forgatni a tavalyi év girlpower mozijának második részét, ami már most úgy tűnik, hogy az elsőnél is ütősebb lesz! Csekkold le az összes izgis infót!

Minden, amit a Wonder Woman folytatásáról tudni lehet

Egyértelműen a Wonder Woman volt az elmúlt évek legnagyobb dobása a DC univerzumtól, hiszen a 2017-es év egyik legnagyobb kasszasikere lett. Ráadásul még egy rekordott is megdöntött, hiszen jelenleg minden idők legtöbb bevételét hozó filmje lett, amit nő rendezett. Sajnos ettől még a főszerepet játszó Gal Gadot – mint a legtöbb színésznő Hollywoodban – igazságtalanul alacsony gázsit zsebelhetett be, de a második részre már jóval nagyobb összegért mondott csak igent. Szerencsére, hiszen így már el is kezdtek forogni a kamerák, amiről az első fotót maga Miss Gadot osztotta meg. A képről még nem sok mindenre lehet következtetni – leszámítva, hogy ezúttal is nagyon menő lesz Csodanő szerkója -, ezért összegyűjtöttük minden biztos részletet.

2019. november 1. Fájdalmasan messze van még a dátum, de jó előre jegyezd meg, hiszen ekkor startol majd el a mozikban a folytatás. Viszont igén decemberben érkezik az Aquaman önálló filmje, amiben talán Diana is feltűnik majd.

Ezt a részt is Patty Jenkins rendezi, aki jelenleg a legjobban fizetett női rendező a filmszakmában. Plusz Gal Gadottal annyira megtalálták a közös hangot a forgatásk alatt, hogy igazi BFF-ek lettek.

Kristen Wiig fogja a főgonoszt, Barbara Minervát jásztani és már egy jelenetfotót is láthatsz róla. Tudod, ő a szőke lány a Koszorúslányokból, aki féltékeny a menyasszony új öribarijára.

Habár az első részben Csodanő Angliában járt, ezúttal Amerika felé veszi az irányt. Feltehetőleg a Hideghábórú lett a központi téma, de ezt a pletykát még nem erősítette meg a rendező.

Neked is megszakadt a szíved, amikor el kellett búcsúznod Chris Pine-tól az első részben? Akkor van egy jó hírünk, hiszen a hivatalos fotók között az egyiken látható Steve Trevor is, vagyis maga Chris Pine! Szerinted hogy oldják meg a visszatérését?

A Trónok harca sztárja, Pedro Pascal is feltűnik majd a második részben, de egyelőre titok, hogy melyik szerepet csípte meg magának.

Ez az első mozi, ahol a #metoo mozgalom hatására a forgatások megkezdése előtt tréningeket és előadásokat tartanak az összes résztvevőnek, amiben elmagyarázzák, hogy mi minősül zaklatásnak és hogyan előzzék meg. Plusz arra bátorítanak mindenkit, hogy nyugodtan jelentsék, ha méltatlanul bánnak velük.

Patty Jenkinsis annyira izgul már a folytatás miatt, mint a rajongók és egyre több infót kotyog ki. Legutóbb például elszólta magát és megsúgta a fanoknak, hogy ismét lesz egy szerelmes szál is a filmben, ráadásul a páros mindkét tagja sokat változott az első rész óta. Szurkolunk, hogy Diana és Steve kettősére gondoljon!

Többször is felmerült már az ötlet, hogy az egykori Csodanő sorozat főszereplője, Lynda Carter is kap egy rövidebb szerepet a filmben. A jelenlegi állás szerint a rendezőnél pattog a labda, hogy végül beveszi-e az eredeti Csodanőt, de tutira ütős duó lenne a két Wonder Woman együtt.

A Warner Bros hivatalosan is bejelentette, hogy a film címe a Wonder Woman 1984 lesz, illetve néhány forgatási helyszínről is lerántották a leplet: Washington, D.C., Virginia, Nagy-Britannia, a Kanári-szigetek és Spanyolország.

Még több

Szépség