80 ezer nőnél próbálkozott ez a férfi, de nem adja fel

Néhány sikertelen randi után legszívesebben leállnál az ismerkedéssel? Ez a srác eddig 80 ezer nőnél próbálkozott be, és még csak egy vacsoráig sem jutott, mégis abban bízik, hogy hamarosan megtalálja a Nagy Ő-t.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

80 ezer nőnél próbálkozott ez a férfi, de nem adja fel

Mi jut eszedbe arról a szóról, hogy kétségbeesett? Kim Kardashian meztelen fotói az Instán, ahogy a figyelemért küzd? Vagy Tara Reid vörös szőnyeges próbálkozásai? A kínai származású Niu Xiangfeng minden bizonnyal túltesz rajtuk, a srác ugyanis 8 éve a legkétségbeesett módszerekkel próbál magának menyasszonyt találni. Táblákkal járja az utcákat, random üzeneteket dob csajokra a közösségi médiában, és ha ez nem lenne elég, mindezt elég erőszakosan és lényegre törően teszi.

A próbálkozásai eddig – micsoda meglepetés – sikertelennek bizonyultak, ugyanis a 80 ezer megkeresett hölgy egyike sem akart vele randizni. Niu szerint ez azért van, mert alacsony, és a bankszámlája sem gigászi, azt az okot viszont határozottan kizárja, hogy az erőszakossága miatt félnek tőle a nők. Mindenesetre nem adja fel, de most, hogy egy vele készült riport után állítólag nők ezrei próbáltak meg vele kapcsolatba lépni, kissé óvatosabb üzemmódban nyomja. Szeretné ugyanis, ha élete szerelme nem a rivaldafény miatt figyelne fel rá.

Címkék: kapcsolat kínai férfi niu xiangfeng randi szerelem társkereső

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?