A csillagjegy, amivel a legjobb a szex a horoszkópod szerint

Te melyik csillagjegyre tippelnél, akivel a legjobban passzolhatsz az ágyban és pontosan tudja, mitől indulsz be a leggyorsabban? Csekkold le, hogy helyes-e a sejtésed!

2018.06.29. 08:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegy, amivel a legjobb a szex a horoszkópod szerint

Tüzes párnacsaták: Kos és Skorpió

A kos magabiztossága és a skorpió vadító játékossága tökéletes harmóniát alkot az ágyban! A Kos ugyanis folyamatosan dominálni akar, ha hancúrozásra kerül a sor és ezt nem mindegyik csillagjegy tudja tolerálni. A skorpió viszont külön élvezi a helyzetet, mert bármilyen perverz és meghökkentő szexjátékkal rukkol elő, a kos nem fog rá nemet mondani. Nem csoda, ha a Fifty Shades összes kötete ott lapul az éjjeliszekrényükön!

 

Lehűtött érzelmek: Bika és Mérleg

A bikák nagyon hűségesek és visszafogottak az ágyban, nem csípik az agresszív vagy gyors meneteket. Ezzel ugyanígy vannak a mérleg jegy szülöttei, akiket viszont a bikák intellektualitása és kontrollált modora azonnal felizgat a hálószobában. A mérlegnek ugyanis külön örömet jelent, hogy az egész hancúrozás alatt arra törekedhet, hogy megfejtse a bika sejtelmes természetét.

 

Együtt az ismeretlenbe: Ikrek és Nyilas

A nyilasok híresek arról, hogy nagyon nehéz ágyba csábítani őket, a legtöbb csillagjegy már az elején feladja a kihívást. Ellenben az ikreknek ez a feladat nem jelent problémát és külön élvezik, hogy a legvégén egy szerető és odaadó társat kapnak a szexben. Ekkor teljesen kibontakoztathatják a kreativitásukat, bármilyen új és járatlan terepet akarnak felfedezni, a nyilas párjuk partnerként fogja követni őket lepedőakrobatikázás közben.

 

Szeretni bolondulásig: Rák és Bak

A rák családcentrikussága az ágyban is visszatükröződik, elképesztő lelkesedéssel óvják és védik a partnerüket. A bak pedig imádja, hogy királynőnek/vagy királynak érezheti magát a rák mellett. A bakok szeretnek a jól bevált, szokásos pózoknál maradni és nagyon éretten viselkednek az hálószoba falai közt, ezzel pedig még inkább feltüzelik rákok rajongását.

 

A Vad románc: Oroszlán és Vízöntő

vízöntő romantikussága totál beindítja az oroszlánt, így nem meglepő, ha ez a páros azonnal a hálószobában köt ki. Az oroszlán általában nagyon magabiztosan és dominánsan viselkedik az ágyban és semmiképp se szeretné kimutatni a sebezhető oldalát. Egyedül a vízöntő előtt meri felfedni teljes valóját, mert ez az egyetlen csillagjegy, aki soha nem használná ki a gyönge pontját.  A vízöntő pedig teljesen elolvad az oroszlán megszelídíthetetlen természetétől.

 

Ösztönös vonzalom: Szűz és Halak

A halak érzelmessége tökéletesen passzol a szüzek huncut viselkedéséhez, kiválóan megértik egymást a hálószoba falai között. A hal nagyon ösztönösen viselkedik az ágyban és pontosan tudja, mikor mit és hogyan tegyen, ez a tulajdonsága pedig nagyon bejön a szűznek. A hal csillagjegy szülöttjét pedig annyira magával ragadja a szűz szexuális teljesítménye, hogy képes egy életen át magához láncolni a partnerét.

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?