Erzsébet királynő és Meghan hercegné legjobb barátnők?

Elsőre nehéz elképzelni, hogy Erzsébet bárkiért is rajongjon – a lovakon kívül, persze. De ha hihetünk a forrásoknak, Meghan Markle-nek sikerült elérnie, hogy a királynő az első számú rajongója legyen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynő és Meghan hercegné legjobb barátnők?

Ha hűséges royal-rajongóként élőben követted Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjét, akkor valószínűleg neked is feltűnt Erzsébet nem túl vidám arckifejezése. Pedig a család szempontjából is tökéletes lépés volt a házasság: megerősítették a kapcsolatot az Egyesült Államokkal, és sikerült elérni, hogy a szigorú és merev szabályairól híres királyi családra is frissebb szemmel néznek. A hírek szerint az újdonsült hercegnének mostanra pedig a família legproblémásabb tagjának is sikerült felolvasztania a szívét.

„Nagyon jó a kapcsolata a királynővel, teljesen higgadtan viselkedik a társaságában. Nagyon meg akar neki felelni, ezért mindent elkövet, hogy még csak véletlenül se hibázzon” – árulta el egy bennfentes az Entertainment Tonight-nak. – De nem csak Erzsébettel, hanem Károllyal is nagyon jó a viszonya, aki még becenevet is adott a hercegnének: Tungstennek hívja. Ez magyarul egyébként volfrámot jelent, és a gyémánt után a legkeményebb anyag a földön – az első nyilván Erzsébet…

Címkék: angol királyi család erzsébet királynő meghan markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?