4 szuper frizura, amihez csak hullámcsat kell

Tanácstalanul nézegeted a rakoncátlan loknijaidat a fürdőszobatükörben? Mutatunk néhány ötletet, amihez csupán a hullámcsatjaidat kell előkapnod és máris menő frizkóval tündökölhetsz!

2018.06.30. 06:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Stílusos simaság

Szeretnél az éjszaka királynőjeként tündökölni a buliban? Ezt az elegáns frizurát percek alatt összedobhatod, csupán simítsd le két oldalt wax-szal a hajadat egy használaton kívüli fogkefével. Tűzz a füled mögé hullámcsatokat párhuzamosan és fújd le hajlakkal.

Pajkos vonalak

Csíped a trendi cuccokat és a kislányos stílust? Akkor egészítsd ki a szettedet egy különleges frizurával! Simítsd le hajzselével a buksidat és formázz C betűt a hullámcsatjaid segítségével. Ügyelj rá, hogy a csattok összeforrasztott vége a homlokod felé essen, így biztosan nem fog elmozdulni egész nap!

Hercegnős konty

Ha olyan hullámcsatjaid is vannak otthon, amiknek díszítés van a végén, akkor ez a konty tökéletes választás! Csavard fel a loboncodat a buksid tetején szorosan és tűzdeld tele a hullámcsatokkal! Ha kész, fixáld hajlakkal a végeredményt!

Fényűző elegancia

Loknizd be a hajadat egy vastag átmérőjű hajütővassal és rögzítsd hajzselével. Simítsd a hajadat a füled mögé és tűzdeld tele kereszt irányban hullámcsatokkal a buksid hátsó felét. A még kifinomultabb hatást tudsz elérni, ha olyan hullámcsatokat választasz, amiket sziporkázó kövek borítanak!

Címkék: csat haj hullámcsat

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?