2018.07.01.@ 19.07

5 könyv, amit el kell olvasnod júliusban

Habár minden estére jut valamilyen izgis program, az otthoni lazulós napokra érdemes beszerezned néhány szuper könyvújdonságot.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 könyv, amit el kell olvasnod júliusban

Brené Brown: A tökéletlenség ajándéka – Szeresd magad elvárások nélkül!

Néha nem érzed úgy, hogy halálosan unod, hogy mindenki elvárásának próbálsz megfelelni? Brené Brownnál betelt a pohár és eldöntötte, igenis menő, ha valaki tökéletlen. Miután elolvastad tuti nem aggódsz majd a strandon az alakod miatt vagy érzed rosszul magad egy szép Insta kép láttán, mert tudni fogod, hogy önmagadnak lenni a legkirályabb dolog, ami történhet veled.

Édesvíz Kiadó, 2990 Ft

Jane Green: Nyári titkok

Cat Coombs 27 évesen ismeri meg az apját, akiről addig semmit sem tudott. Az új apa-lánya kapcsolat azonban tönkreteszi Cat többi kapcsolatát és csak évekkel később dönt úgy, hogy helyrehozza az elkövetett hibákat. Azonban nemsokára kiderül, hogy a megsértődött feleknek is bőven van titkuk, amik miatt Cat haragudhatna meg örökre.
Művelt Nép Kiadó, 3690 Ft

Heine Bakkeid: Holnap hiányozni fogsz

Bejönnek a rejtélyes történetek? Képzelj el egy világítótornyot az esti sötétségben, tudva, hogy nemrég eltűnt ott egy férfi… Ebbe a hangulatba csöppen Thorkild, aki miközben a saját démonaival is folyamatos harcot vív, még azt is a fejébe veszi, hogy rájön, mi történhetett az eltűnt alakkal.
Scolar Kiadó, 3750 Ft

Colleen Hoover: Ugly Love – Csúf szerelem

Tate Collins és Miles Archer nem különösebben kedvelik egymást és még barátként sem igazán jönnének ki egymással. Viszont az ágyban elég gyorsan egymásra hangolódnak és a hancúrkapcsolat tökéletesen működik, míg Tate meg nem szegi Miles 2 fő szabályát: ne kérdezz a múltról és ne várj semmit a jövőtől! Izgalmas és szexi történet, amit néhány nap alatt tuti kivégzel.
Könyvmolyképző Kiadó, 3299 Ft

Celia Imrie: Nyár a Riviérán

Állandóan problémázó családtagok és uncsi munka. Neked is eszedbe jutna lelépni inkább a francia Riviérára? Theresa tényleg meg is lépi a merész húzást és áttelepszik a csodás tengerpartra. A beach-en összejött társaságba villámgyorsan beilleszkedik, de hamarosan rájön, hogy elég sok csontvázat rejteget ez a véletlenszerűen összetalálkozott baráti kör.
Művelt Nép Kiadó, 3690 Ft
Címkék: júliusi könyvajánló könyv könyvajánló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség